Kohta palaa käpykäpykäpy

  • suojelusprkl

Tästä ei ole kovinkaan pitkän aikaa, kun olin viimeksi ubër räkätaudissa. Nyt oon taas vastaavanlaisessa - sillä erolla, että tällä kertaa ensimmäisenä lähti ääni eikä vielä ainakaan räkä ole pahemmin lentänyt sieraimien kautta. Viime yö meni tuskaillessa kurkkukivun kanssa. En pysty kunnolla edes yskimään, koska on vatsalihakset kipeenä tiistaisesta fysioterapiasessiossa tehdyistä selvä/vatsalihastreenistä.

Eikä tässä vielä kaikki. Meitä on täällä kolme, jotka vastaa yhdestä tärkeimmästä osastosta koko firman osalta - ja meillä kaikilla on tämä saatanan flunssa tuloillaan, mulla se on jo niin pitkällä, etten aamulla saanut syötyä mitään kun kurkku oli niin hellänä. Yritän nyt lipitellä hunajalla höystettyä teetä litran teemukilla ja toivoa, että ääni riittää loppu viikon.

Koomista tästä tekee sen, että mun työkaverit eivät tunnista mun ääntä puhelimessa. Kaikki luullu, että puhuvat jonkun uuden työntekijän kanssa jos olen jutellut heidän kanssa puhelimessa. Kuulostan kyllä todella pornolta.

Neljän tunnin kuluttua mulle aletaan hakkaa tatuointia, enkä vielä ole päättänyt mihin kohtaan niskaan sen otan tai minkä kokoisena. Kerkeehän tuota vielä miettimään...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus