Kun Hynynen yritti pistää Jennyä halvalla:)

  • suojelusprkl

Ehhee. Tulin tovi sitten kotia keikalta, jossa esiintyi mm MajKarma sekä Kotiteollisuus. Keikalla oli vain ja ainoastaan "lähiomaisia"/bändien tuttuja/muutama fani ja jotain sponsoreita.

Minä otin Tuuliajolla-kiertueen paidan mukaan ravinteliin, kysyäkseni siihen nimmarit KT:n pojilta.

Bongasin ensin Sinkkosen, joka piirsi mun paitaan Ihanaa sekä nimmarinsa, seuraava uhri olikin Hongisto. Nimmari kehiin ja Jounia odottelemaan. Jouni antoi jonkun haastattelun ensin ja sitten mie nykäsin häntä hihasta ja vedin sivuun sekä pyysin nimmarin T-paitaani. Siinä vaiheessa Jouni heitti "sie olet muuten se tyttö, joka näytti mulle pimppaa Juvalla." Olin että joo, kyllä, tosin näytin vain sulle pikkuhousujani. Siinä Jouni sitten kertoi, että oli juuri tänään kuunnellut ääniraitaa Juvan keikalta ja se hänen OHO kommentti oli välittynyt nauhalle asti ja oli kuulemma täysin hämmentynyt pikkuhousujeni vilautuksesta. Pyysin häntä piirtää paitaani myön pimpan ja Jounihan piirsi, pinkillä tussilla ja siitä tuli hiano.

Sitten hän häipyi takavasemmalle ja toivoitin heille hyvää keikkaa.

Keikka alkoi ja ekan biisin jälkeen Jouni heittää mikrofoniin. "Meillä on täällä eturivissä tyttö, joka oli Juvallakin eturivissä ja hän veti siellä housut nilkkoihin." Sit mä nostin käsiä ilmaan, että jee jee. Ja hiemanko porukka tuijotti mua. Joku herkempi olisi ehkä saattanut alkaa itkemään tuossa tilanteessa, mutta mua vaan nauratti. Eihän keikalla ollut mun lisäksi kuin kolme oikeata tuttua xD

Vaan nyt taasen kotona ja nukkumaan menossa. Ehkä elämäni paras ilta, ainakin mun muistiin:)

Kirjoitettaessa soi Kotiteollisuus/Veri valuu maahan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus