Kyllä tulee perseelle hintaa

  • suojelusprkl

Pedolla on ollut tapana keväisin nyt viimeisien vuosien aikana alkaa jahdata omaa häntäänsä ja pureskella sitä hullun katse silmissä. Tästä on aiheutunut mulle huonosti nukuttuja öitä ja kun tuohon lisää vielä muut nukkumista vaikeuttavat asiat on lopputuloksena kävelevä ihmiszombie.

Soitin viime viikolla taas aikaa Pedon anaalirauhasten tyhjennykselle, koska siltä lensi anaalirauhasnestettä mun käsille viime viikolla ja tulin siihen lopputulokseen, että ne pitänee käydä tyhjennyttämässä. Kaikki jotka tietää kyseisen ilmiön tietää myös sen, että se haju on kauheata ja ettei sitä kukaan maalikko lähde itse tyhjentelee kissalta. Ja että niitä ihmisiä, jotka kyseisiä operaatioita tekevät, pitää kumartaa ja palvoa, koska se on jotain yliluonnollisen kamalaa touhua.

Vein Pedon lekurille ja jätin sen sinne vajaaksi tunniksi, sillä välin se nukutettiin/rauhotettiin ja sen anaalirauhaset tyhjennettiin ja puhdistettiin. Tämä maksoi 83euroa. Mielummin maksan tuosta operaatiosta, kuin lähtisin sitä itse tekemään tai antaisin kissan kärsiä.

Mutta kyllä täytyy sanoa, että on tullut kissan perseelle aika monta euroa jo hintaa tässä vuosien varrella. Ensimmäisen kerran, kun tuo ongelma ilmeni, sitä ihmeteltiin pariin otteeseen kunnes tajuttiin tuo että nuo rauhaset pitää tyhjentää.

Onkohan Pedolla kallein perse näillä napapiirin alueilla, kun laskin äkkiseltään, että siihen on uponnut jo sellaiset 500euroa ja pelkästään siis anaalirauhasiin. Muita kuluja tuossa ei ole vielä huomioitu :-p

4 kommenttia

suojelusprkl

29.2.2008 20:34

Vuoden välein tuota on nyt pitänyt tehdä, aina keväisin. Johtunee siitä, että Peto on sisäkissa eikä se pääse tyhjentelee rauhasiaan luonnonmukaisin keinoin. Joillain kissoilla kun tuo vaikuttaa aika paljon, jos eivät pääse pihalle kirmaamaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaja

29.2.2008 21:48

Jauzaa, 83€ on paljon mutta mitäpä elukoiden eteen ei tekisi :). Se haju on kyllä jotain aivan karseaa, darrakakkakin on tuoksuu mansikoille siihen verrattuna.

Mistäköhän muuten johtuu, että toisilla kateilla nuo rauhaset vaatii tyhjennystä? Jussulla peppumehut lentää vaan sillon kun se säikähtää/pelkää, Tassun hanukan oon tasan kerran viiteen vuoteen pessy.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

29.2.2008 21:53

Kai se on aika yksilöllistä. Pedolla tuo ongelma alkoi vasta sen jälkeen kun erosin avokistani ja sain perintönä kissan itselleni. Seuraavana keväänä Peto aloitti hännän puremisen, en tiiä oliko tuolla vaikutusta sitten, että oli mies poissa talosta:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus