Kylläpä se Hynynen nyt herkuttelee tuolla jutulla

  • suojelusprkl

Ei näköjään riittänyt, että hän "nolasi" mut viime keikalla, vaan että piti vielä se tuonne kysy-palstallekin heittää.

Tosin nyt otti "asiallisemman linjan" tuohon mun kysmään kommentoidessa (Joka on siis esitetty sille heti Tuuliajolta kotia tullessa ja ennen sitä kun se päätti yrittää nolata mut viime keikalla) Aika herkkä vastaus :)

KYSYMYS: Meitä jäi kavereiden kanssa hieman vaivaamaan, jotta mitä ihmettä sie kahtelit Juvalla lavalta koko ajan sinne meidän jalkoihin. (Siis sehän on varma, jos naama on kuin petolinnun perseellä ettei yläpäähän kykene katselemaan, mutta että niin ihmeen tiiviisti sinne alas piti kahtella, niin se jäi vaivaamaan) Mitä sie siellä sitten oikein näit? pieniä vihreitä miehiä? vai vilauttiko joku siulle pimppaa? Näitkö sie muuten edes mitä mie siulle vilautin, kun housujeni napit avasin? Tajusin jossain vaiheessa keikkaa, että miullahan on pimppa-pikkuhousut jalassa ja kun sie niin innokkaasti sinne jalkoihin kahtelit niin pitihän sitä Jounille pimppaa näyttää :) Halusin vain testata menetkö edes sanoissa sekaisin, jos joku alkaa "vilauttelemaan". Vaan toivotaan, että Lappeenrannan sunnuntainen keikka onnistuu ja sähköt riittää. Ei meinaan kolmatta kertaa kehtaisi enää Vantaalta Lappeenrantaan ajaa, ei edes teidän ja CMX:n takia. Kiitos ja kumarrus.

VASTAUS: Mie olen vain niin ujo, etten uskalla katsoa kauniita naisia silmiin. Mutta kiitos vaan siitä pikkari-showsta. Tuollaista enemmän, tytöt!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus