Maidon huijaus

  • suojelusprkl

Maistelin aamulla jääkaapissani viikonpäivät avoinna ollutta maitoa, jonka päiväys oli mennyt umpeen vissiin alkuviikosta. Maku oli ihan ok, joten otin sitä ison lasillisen ja nautin sen hyvällä ruokahalulla.

Tulin äsken kotia ja otin loput maidosta ja mukin pohjalle tuli kokkareista, epämääräistä mömmöä. Tämä selittääkin sen, miksi mun vatsa on ollut vähän outo tämän päivän...

Samperi kun maidosta maista edes sitä, jos se on menny huonoksi. Yleensä kun maku/haju on se ensimmäinen asia, josta huomaa jos tuote on mennyt huonoksi. Päiväyksiä on vähän turha tuijotella, kun ne on vain suuntaa-antavia.

Tietääpähän ensi kerralla sen, että kurkkaa purkin sisälle...

3 kommenttia

Flash-Bang

1.11.2008 21:56

Hyi helvate! Siis: aikuinen ei maitoa tarvitse. Tai oikeestaan jos haluat välttää vatsavaivoja niin älä juo maitoa. yäk phui.

^Ari-Lee^

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.11.2008 08:32

Maidosta saa D-vitamiinia (koska sitä on lisätty siihen) ja D-vitamiinin puutostila tulee olemaan tänä talvena suomalaisilla suuri ongelma vähäaurinkoisen kesän takia. Tämän takia ravitsemusterapeutit suosittelevat syömään paljon kalaa, maitotuotteita sekä ottamaan myös D-vitamiinilisiä. D-Vitamiinin suositusrajojakin ollaan muuttamassa Suomessa huomattavasti, nykyinen rajoitus on 7,5 µg joka tullaan muuttamaan 20µg. Sen takia, koska suomalaiset eivät saa tarpeeksi D-vitamiinia.

Mä juon itse mieluummin maitoa, kuin jotain mehuja/limpparia ruokani kanssa. Teen myös kaurapuuron maitoon, silloin kun tekee moista puuroa mieli. Vettä juon yleensä, mutta joidenkin ruokien kanssa maito on Thö Juttu.

Ymmärrän kyllä ihmisiä, jotka eivät voi juoda maitoa - tähän suurin syy oli ylikäsitellyt maitotuotteet. Jos ihmiset eivät kittaisi kaikenmaailman rasvattomia, monikäsiteltyjä maitotuotteita, eivät he kärsisi niin monilukuisasti maitoallergiasta. Mä uskon vakaasti siihen, että suurin syy maitoallergian esiintyvyyteen on se, että se on käsitelty liikaa, jolloin se menee ihmisen "suoliston" läpi ja aiheuttaa oireita. Mä en pysty itse juomaan kovinkaan paljoa maitoa pelkällään, koska mulla on lapsena todettu sellainen maitoallergia etten voinut juoda kuin keitettyä maitoa. Ruuassa maitotuotteet ei vaikuta mun elimistöön.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus