Mietintää

  • suojelusprkl

Hain tänään uuden liittymäni sim-kortin Postista. Haikeaa luopua numerosta, joka on ollut käytössä yli kymmenen vuotta. Nyt olisi edessä hirveä rupeama kun pitäisi ilmoitella uusi numero eteenpäin, numero jota en edes vielä muista. Olen sen verran epäsosiaalinen just nyt, etten tiedä jaksanko ilmoittaa uudesta numerostani ihmisille jotka eivät ole muutenkaan muhun yhteydessä, kun en jaksa sitä teennäistä "mitä sulle kuuluu?"-viestittelyä, jota ei muuten olisi tullut koskaan heidän suunnalta oma-aloitteisesti mutta nyt laittavat tiedusteluviestiä velvollisuudentunteesta. Itse ollut muutenkin se, joka on viestiä joutunut laittelee, joten eipä ne varmaan kauhiasti mun numeroa kaipaakaan:D

Ja sitten toisaalta, suurin osa kavereista on jo muutenkin naamakirjassa ja voivat sitä kautta udella uutta numeroa, kun tajuavat että vanhaan ei saa enää yhteyttä. Toisaalta ihan kätevää laittaa kaikki mahdolliset kontaktimahdollisuudet sille tasolle, että voin itse määritellä keiltä otan viestejä vastaan puhelimella tai sähköpostilla, nyt en tee sitä virhettä että antaisin numeroni väärille ihmisille ja pidän huolen siitä ettei tuohon tule mitään hemmetin lehtimyyntipuheluitakaan. Vaikka ei tuohon vanhaankaan numeroon moisia kauhiasti tullut. Tosin tällä tavalla tiukoilla asetuksilla menee useilta tulleet sähköposti -ja tekstiviestit ohi, mutta elämä on:) Kaipa tekstarit sentään ilmoittaa, jos viesti ei mene perille? Sähköposti ei oletettavasti moista toimenpidettä tee, tai ei tehnyt ainakaan silloin kun asiaa testasin. Olisi ihan kätevää, ettei viestinlähettäjälle jäisi sellainen mielikuva, etten muuten vain vastaa viesteihin vaan että siihen on ihan oikeasti joku syykin x)

2 kommenttia

suojelusprkl

5.5.2009 08:26

Kuis musta Carrien saa revittyä? Olen ennenkin saanut samanlaista palautetta. *En ole seurannu Sinkkuelämää kauheasti*

Kairi - Mulla on vähän sama vika:D Onneksi on kaksi puhelinta, niin voi sitten toisella soittaa toiseen, kun toinen on kateissa. Sit olen pulassa kun kumpikin luuri on kateissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus