Miksi vuorokausi ei voisi olla 30tuntia

  • suojelusprkl

Hitto kun tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi.
Toisaalta tykkään siitä, että on kiirettä ja tekemistä, mutta miksi juuri silloin kun on helvetillinen kiire niin kaikki tahtoo nähdä ja pitää revetä joka suuntaan ja sitten he, joille oikeasti haluaisi "uhrata" aikaansa jäävät pienemmälle huomiolle.

Viime viikko meni täysin punaiselle ristille. Tämä viikko on sen vuoksi kiireinen, koska viime viikolla en kerennyt tehdä mitään ja pitää tehdä ne tekemättömät asiat tällä viikolla, koska lähden perjantaina reissuun ja tulen sieltä vasta ensi viikon keskiviikkona takaisin. Torstaina sitten pitäisi lähteä jo uudelle reissulle.

Kaiken kyllä kruunaa vielä se, että rakas mummoni nukkui tänään pois. Kuten aamulla jo kirjoitin, että väsyttää, vituttaa ja itkettää, niin ei tuo olo tuosta ole juurikaan parantunut.

Huomenna tarttis lähteä kaverin kanssa elokuviin josta saa jonkun toisen leffalipun joka pitää käyttää viikon sisällä, elikkä tällä viikolla, koska ensi viikolla en ole maisemissa. Sitten tarttis nähdä toinen ystävä, jolle tyttöystävä teki todella ilkeän tempun ja heillä meni poikki ja tämä hyvä ystäväni on todella maissa tällä hetkellä.

Ja olisi vielä kolmaskin kaveri jonka kanssa pitäisi aikaa viettää, ennen kuin lähden reissuun.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.