Miksi..

  • suojelusprkl

..ihmiset tajuavat menetyksensä, vasta silloin kun ovat menettäneet sen?

Ollaan myö sitten varsinaisia epeleitä.

Edit.
Kiitoksia Sateen blogin tein testin:D

Seuraavat tulokset on laskettu RHETI-pikatestin vastaustesi pohjalta. Suurin mahdollinen pistemäärä per tyyppi on 8. (Printtaa tulokset itsellesi, jos haluat säästää ne, sillä tulokset eivät tallennu sivuille.)

Vastasit kaikkiin kysymyksiin.

Tyyppi 1 4
Tyyppi 2 3
Tyyppi 3 5
Tyyppi 4 2
Tyyppi 5 4
Tyyppi 6 5
Tyyppi 7 3
Tyyppi 8 4
Tyyppi 9 6

Kolmonen 5pistettä:
Tehokas Suorittaja. Tehokas Suorittaja on sopeutuva ja menestykseen suuntautunut persoonallisuustyyppi. Kolmoset ovat itsevarmoja, hurmaavia ja viehätysvoimaisia. He ovat kunnianhimoisia, päteviä ja energisiä, mutta saattavat myös olla statushakuisia ja jatkuvasti edistystä tavoittelevia. Kolmoset ovat diplomaattisia ja luontevia, mutta saattavat olla joskus liiankin huolissaan omasta imagostaan ja siitä, mitä muut heistä ajattelevat. Heillä voi olla ongelmia liiallisen työnteon ja kilpailuhenkisyyden kanssa. Parhaimmillaan Kolmonen on itsensä hyväksyvä, aito ja inspiroiva roolimalli muille.

5pistettä Kuutonen:
Uskollinen Kyseenalaistaja. Uskollinen Kyseenalaistaja on sitoutunut ja turvallisuushakuinen persoonallisuustyyppi. Kuutoset ovat luotettavia, ahkeria ja vastuuntuntoisia. He ovat hyviä ongelmien kartoittajia ja osaavat luoda aitoa yhdessä tekemisen henkeä, mutta saattavat olla myös puolustelevia, vältteleviä ja hermostuneita. Kuutoset saattavat haalia itselleen liikaa töitä ja stressiä ja valittaa siitä samanaikaisesti. He saattavat olla varovaisia ja päättämättömiä, mutta myös reaktiivisia, kapinoivia ja uhmakkaita. Kuutosilla on tyypillisesti ongelmia epävarmuuden ja epäluuloisuuden kanssa. Parhaimmillaan Kuutonen on sisäisesti vakaa ja itsevarma ihminen, joka rohkeasti kannustaa itseään ja muita onnistumaan.

[i]Ysi 6pistettä:
Sopeutuva Rauhanrakentaja. Sopeutuva Rauhanrakentaja on rento ja vaatimaton persoonallisuustyyppi. Ysit ovat hyväksyviä, luottavaisia ja vakaita. He ovat usein luovia, optimistisia ja kannustavia, mutta voivat myös mennä muiden mukana säilyttääkseen rauhan ja harmonian. He haluavat, että asiat sujuvat helposti ja ilman ristiriitoja, mutta saattavat olla myös omahyväisiä, ongelmia yksinkertaistavia ja ongelmia vähätteleviä. Yseillä on usein haasteita saamattomuuden ja itsepäisyyden kanssa. Parhaimmillaan Ysi on hyväksyvä ja lannistumaton rauhanrakentaja, joka osaa tuoda ihmiset yhteen ja ratkaista konfliktit.

www.namaste.fi

Hauska testi, kutonen kyllä taisi uppoa eniten noista kolmesta suurimman pistemäärän saaneesta kuvauksesta.

2 kommenttia

suojelusprkl

20.10.2008 22:57

Onneksi ykkönen ei sentään mene kakkosen kanssa sekaisin:S

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus