Minen ymmärrä

  • suojelusprkl

Olen nyt tovin aikaa pohtinut yhtä asiaa, mutten ole siihen keksinyt ratkaisua, joten minun on pakko kirjoittaa ajatukseni "kaiken kansan nähtäväksi"

On siis henkilö a) ja henkilö b)

Henkilö b) pitää nettiblogia, jossa kiroaa törmänneensä netissä mielenvikaisiin henkilöihin sekä kirjoittaa näistä nettitapauksien tempauksista blogiinsa. Tempauksia, joille ei voi kuin pyöritellä silmiä.

Henkilö a) vetää johtopäätökset, että henkilö b) tarkoittaa kirjoituksissaan häntä ja hän menee itkemään poliiseille kun hänet on tunnistettu kirjoituksesta, jossa ei mainita hänen nimeään tai muitakaan yhteystietoja/tuntomerkkejä.

Henkilö b) joutuu asiasta poliisikuulusteluihin, koska henkilö a)väittää että hänet on tunnistettu kirjoituksista. Tosin muutamia kuukausia tämän episodin jälkeen henkilö b) saa kuulla muutamilta ihmisiltä, kuinka henkilö a) on itse mainostanut tämän henkilön b)nettiblogin tiettyjä kirjoituksiaan sillä, että katsokaa mitä "tuolla hänestä kirjoitetaan"

Eli tämän henkilön b):n kirjoituksista ei olisi voinut tapausta a) edes tunnistaa, ei ennen kuin tämä tapaus itse alkoi mainostamaan että tuo tarkoittaa muuten mua tuolla kirjoituksellaan, että eikös tuo ole vähän psykopaatti.

Miksi joku menee mainostamaan itseään jonkun toisen kirjoituksien kautta, varsinkaan sellaisten kirjoitusten kautta, jotka eivät ole kovin mairittelevia? Ja joissa ei häneen edes viitata?

Itse ainakaan en moiseen rupeaisi.

Onko sinulle tullut tällaisia tapauksia vastaan? Mulle meinaan tuli tuollainen tapaus vastaan ja nyt mietin vain miten jatkotoimenpiteiden kanssa pitäisi tehdä. Koska mielestäni tapaus b)ei ole syyllistynyt mihinkään rikkomukseen kirjoituksillaan, kun taas tapaus a) on pitänyt huolen "että hänet tunnistetaan kirjoituksista". Joten pitäisikö tästä olla poliisiin yhteydessä, jolloin tapaus b):n mahdolliset "syytteet" kumoutuisivat, vai pitäisikö vain odottaa ja katsoa millainen Suomen oikeuslaitos on nykyään.

2 kommenttia

suojelusprkl

2.2.2007 15:53

tilanteen ulkopuolinen henkilö ei olisi henkilöä a) tunnistanut kirjoituksista, vaikka hänet muuten tunteekin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus