Möröt tulevat

  • suojelusprkl

Mulla on tavallista levotomampi mielikuvitus. Enkä sano sitä vain sen tähden, että itse niin ajattelen, vaan kun kaikki sanoo sitä.

Töissä nauratan työkavereitani mitä ihmeellisimmillä tarinoilla. Ja kun aina onnistun eläytymään niihin tilanteisiin niin täysillä, niin porukka on aina kusta olleen. Yleensä pilailen itseni kustannuksella, koska silloin ei tule loukattua ketään, ja mitä kivempaa voi olla kuin saada ihmiset nauramaan:)

Esimerkiksi, kun mä olen kova lyömään päätäni, niin erään päänlyönnin jälkeen naureskelin työkavereilleni, että mulle pitää ostaa sellainen kypärä jossa on leukasuoja. Ne sit oli, että jaa miksi. Kerroin heille, että löin pääni juuri äsken. Sitten ruvettiin heittämään hypoteettisia tilanteita ja mä puin tämän mun mielikuvituskypärän päähäni ja aloin leikkimään ajatuksilla.
Pyysin heitä kuvittelemaan, että meille tulee joku toooosi iso Pohjoismaiden johtaja käymään ja mä menen avaamaan ovea se helvetin iso kypärä päässäni. Tai jos vastaan töissä puhelimeen niin mun pitää hankkia bluetooth koska en pysty pitää puhelinta korvalla. Ja koska lyön usein päätäni myös pöytääni(kyllä sekin on mahdollista) mulla pitäisi olla sellainen tuoli jonka saa tarvittaessa useita metriä maanpinnasta ylöspäin. Ja oikeastaan tarvitsen kyllä koko vartalosuojan, koska lyön myös muita ruumiinosiani joka kulmaan.

Tuo juttu ei noin luettuna kuulosta hauskalta, enkä edes muista mitä kaikkea paskaa selittelin, mutta sen verran naurun käkätystä sain työkavereissani aikaan, ettei kukaan pystynyt vastaa puhelimeen siinä vaiheessa kun se alkoi soimaan. En edes minä.

Niin tuosta mielikuvituksesta. Katselin äsken vihdoin ja viimein LOST:n ekan tuotantokauden viimeisiä jaksoja, koska en niitä kerennyt katsomaan silloin kun tulivat töllöstä. Tämän ja ensi viikonlopun tavoite on siis katsoa ekan ja tokan tuotantokaudet loppuun. Ei vain kerkeä katsomaan niitä silloin kun ne tulevat töllöstä.
Nyt kun olen katsonut nelisen jaksoa niin sammutettuani valot muualta asunnostani, ja kirjoitellessani tämän tietokoneen valossa, alan kuulemaan mitä oudoimpia ääniä muualta asunnostani.

Usein en uskalla mennä nukkumaan, jos olen katsonut jotain pelottavaa ohjelmaa. Saatan tulla koneelle näpyttelemään ja kuuntelemaan musiikkia. Joskus teen niin jopa, jos herään kesken painajaisen. Saa ajatukset muualle:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus