Muistutukseksi itselleni

  • suojelusprkl

Älä_enää_IKINÄ_syö_kolmena_peräkkäisenä_päivänä_tulista_ruokaa - varsinkaan jos samoihin aikoihin alkaa menkat.

Voi Pyhä Sylvi sentään, että meinasi tulla aamulla noutaja. Oli lauantai-illasta asti ollut pötsi enemmän ja vähemmän sekaisin sekä kipeä, kiitoksia kuukautiskipujen ja tulisen ruuan, ja sit vielä eilen (kerta kahden kiellon päälle) tuli syötyä aikasta tulista pöperöä.

Aamulla tämä sitten kostautui, hyvin HYVIN tulisesti ja kivuliaasti. Poltti ja sattui vatsaa niin paljon, että multa meinasi lähteä taju. Elämäni ensimmäisen kerran mietin sitä, että tuleeko mua moikkaan nyt mustiin pukeutunut, huppupäinen viikatemies vai onko mulla käynnistynyt neitseellinen synnytys vai mikä vittu voi sattua näin paljon.

Tuskan helpotuttua uskaltauduin kurkkaamaan pönttöön ja jouduin hetken aikaa miettimään, olenko harrastanut seksiä tummaihoisen miehen kanssa ja nyt saanut keskenmenon pönttöön - mutta tulin siihen lopputulokseen, että niin humalassa en ole koskaan ollut, että moisen erheen tekisin ja tietääkseni en muutenkaan ole viimeaikoina harrastellut sellaisia juttuja joista voisi tulla raskaaksi, joten totesin vain paskantaneeni harvinaisen ison kasan paskaa. Tulista sellaista.

Olin kirjaimellisesti pelko perseessä, kun vihdoinkin uskaltauduin lähteä töihin, mutta ei iskenyt uutta tuskakohtausta työmatkalla ja selvisin kunnialla töihin.

Tänään syödäänkin sitten pinaattikeittoa - ilman extra chilejä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus