Muotitietoinen My Ass

  • suojelusprkl

On paljon asioita, joita en ymmärrä, ja yksi niistä on merkkilaukkujen ostaminen.

Tarkoitan lähinnä nyt siis sellaista, että joku laukku pitää ostaa vain sen vuoksi, kun se on nyt IN ja kun Pariksellakin on sellainen.
Itse en ole ikinä ollut mikään merkki-pelle ja olenkin usein ihmetellyt miksi ihmiset ostavat asioita vain sen vuoksi, että ne on muodissa tai kun jollain julkkiksella on moinen.

Tänään työmatkalla näin eräällä naisella merkkilaukun, sellaisen vaalean beigen jossa oli tummanruskeita kirjaimia printattuna. Koska en seuraa laukkujen merkkejä, en nyt osaa sanoa minkä merkkinen kyseinen rotvake oli. Olin kyseisiä laukkuja nähnyt useasti ja aina miettinyt sitä samaa - miten kukaan hauluaa pitää noin helvetin rumaa laukkua kädessään. Sitten näin Jessica Simpsonilla samanlaisen laukun ja tajusin, että sehän on joku helvetin kallis merkkilaukku. Ja mä kun olin kuvitellut, että se on joku Yves Rocherin tilaajalahja.

On ihan vitun kornia nähdä joku monen sadan euron laukku, jollain perus suomalaisella talliaisella, joka vetelee melkein verkkarit jalassa se laukku kädessä heiluen. Kai se on sitten siitäkin kiinni, miten ihminen kantaa kyseisen asian kehollaan. Simpsonin Jessilla nyt saisi olla vaikka jätesäkki päällä ja silti se näyttäisi hyvältä.

En tajua miksi pitää yrittää väkisin survoa itseään sellaisiin vaatteisiin, tai ostaa rumia laukkuja, jotka eivät sovi sen henkilön vartalolle tai tyyliin, vain sen vuoksi kun joku asia on muotia.

4 kommenttia

suojelusprkl

31.7.2007 14:50

En ymmärrä myöskään yltiöpäistä meikkaamista tai meikit päällä nukkumista:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ninka_

1.8.2007 06:13

Huvittavinta tossa merkkihysteriassa laukkujen suhteen on se, että suurin osa niistä "merkkilaukuista" on ostettu 4 eurolla Virosta/Bulgariasta/Thaimaasta. Kaksi viimeistä maata jopa tuottavat näitä alkuperäisiä merkkilaukkuja tehtaallaan, josta niitä hihnalta sivalletaan tai kopioidaan. Onks se sit aito vai feikki, kuka tietää ja ketä kiinnostaa.

Se ruskea mummo-laukku on karsea. Eikä sovi kellekään.

Muoti on muutenkin hassu juttu. Samat farkut, jotka maksavat täällä 120e, maksavat muualla 10e. Onko se sit enää ees muodikasta, kun tuote hioo Hong Kongin hintoja? Komeetahan merkkikamoissa on se,että ne maksaa.Ja sikana.Paitsi ne idioottimaiset puuvilla t-paidat, joissa lukee joku merkki paljeteilla.

Mä en ikipäivänä sijoittais omaisuuttani merkkivaatteisiin. Lähinnä vaatteisiin, jotka istuu :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Janne

1.8.2007 14:16

No, ennen oli volkkari, nykyään on beeämvee. Tokko se on miehissä sen ymmärrettävämpää?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus