Näin sitä pitää

  • suojelusprkl

Kävin jumppailemassa ja tulin sitten loogisesti kotia. Olin ulkona ulko-oven ulkopuolella avain kourassa, tungin avaimen lukkoon ja yritin avata oven. Se ei auennut. Avain ei jotenkin vaan istunut lukkoon, rämpytin ja kiertelin avainta lukkopesässä kunnes ovi lopulta luovutti ja aukesi, kirosin että saisivat perkele korjaa tuon lukon kun se on aina vittuilemassa.

Rappukäytävässä oli jostain syystä napero, joka moikkasi mua, ihmettelin asiaa koska en ollut nähnyt kertaakaan yli vuoden aikana yhtään naperoa mun rappukäytävässä. Kävelin rappuset ylös ja katsoin, että onpas mun kotiovi jotennii hassun näköinen, etten ollutkaan huomannut aiemmin että siinä on tuollainen rautavahvike ovenkarmissa, joka estää varkaiden sorkkaraudalla sisäänmurtautumisen. Olin jo menossa tunkee avaintani tähän oveen, kunnes tajusin katsoa mitä ovessa lukee. Eikä siinä lukenut mun nimi.

Ei muuta kuin takaisin alas, nolona välttelin tämän naperon katsetta ja menin oikeaan rappukäytävään ulkokautta itselleni hiljaa mielessäni hihitellen ja naamalla perusvirneeni.

Hirveällä kiireellä suihkuun, koska broidini oli tulossa luokseni hiustenleikkuuseen. Kerkesin kuivaa itteni ja pukea päälleni, kun veljeni soittaa ulkoa ja kysyy missä rapussa asun. Kerroin rappuni ja hetken kuluttua ovisummeri soi ja avasin oven. Veli naureskeli sisääntullessaan, että oli mennyt viereiseen rappuun(eli samaan mihin itekin eka menin)koska se ulko-ovi oli ollut auki(koska mä sen onnistuin avaamaan väärällä avaimella) ja oli kattonu rappukäytävästä, että jaaha tuossa ois oikea sukunimi ja myhäillyt tyytyväisenä sitä, että on oikeassa rapussa. Siinä vaiheessa oli havahtunut, kun mun nimi ei ollutkaan ollut ekan kerroksen huoneiston ovessa vaan vasta kolmannessa, jolloin hän sitten soitti mulle.

Ihanaa sekoilua, eikä vain mun osalta, vaan myös veljelle kiitokset:D Tiedänpä nyt missä mun sukunimikaima asustelee...

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=rv5_E-wSrFU

3 kommenttia

Flash-Bang

21.12.2008 20:28

Vaan mietipä sitä jos oisit vielä räplännyt väärän asunnon oven auki sillä avaimella kirousten saattamana. Nimittäin noin kerran kävi tässä kaupungissa eräälle naapurilleni. Oli vielä yö ja kaveri känäs ei sytytellyt valoja vaan heitti housut pois ja meni kammariin missä nukkui asunnon pariskunta...Syykin selkis myöhemmin: Oli samat sarjat kahden eri rapun kahden eri asunnon ovien lukoissa. XD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

21.12.2008 20:33

Olen itseasiassa kerran käynyt tuon oven ulkopuolella ja yrittänyt avaa sitä omalla avaimellani - tämä tapahtui ensimmäisellä viikolla, kun tänne muutin ja kävin etsimässä pesutupaani ja luulin palaneeni oikeaan rappukäytävään.

Aika paha tuo, että on sama sarjoitus kahden eri rapun asunnoissa.

Aikoinaan oli automerkki, jossa oli sama ongelma avaimien kanssa. Mutsi ja faija oli käynyt kaupassa ja lähteneet sitten ajaa autolla kotia kohden, kun faija oli hokannu jossain vaiheessa hyvin pian liikkellelähdön jälkeen, että tää ei oo muuten meidän auto. Ei muuta ku takas ruokakaupan parkkipaikalle ja ottaa oikea auto alle:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus