No tiätenkin

  • suojelusprkl

Perkeleen paska Suomen "kesä". Kyllä se ny vittu aurinkoa tarjoilee, kun on viikonloppu ohitte ja koko loppuviikon on tarjonnu paskaa rakeiden ja vesipisaroiden muodossa taivaan täydeltä.
Nyt kun on keskiviikosta asti vaan ihmetellyt sisätiloissa, eilistä ja tätä päivää lukuunottamatta, niin kuin vittuillakseen tyrkkäsi juuri tälle päivälle aurinkoa, kun ei jaksa tai pääse fillaroimaan.

Shokkihoitoja koettu, puolin ja toisin, tästä ei ole kuin suunta ylöspäin:D

(Muistiinpanon henkilökohtainen lisäys, itselleni oman nettipäiväkirjani sivuille kirjattavaksi siis_nääs_siis: äiteen ja iskän reaktiot huvittavat, hyvässä mielessä siis. Ovatkohan he tulossa vanhoiksi, vai mikähän heitä oikein riivaa.. Noh, väliäkö sillä, ihan mukavaa että heidän asenteensa tiettyihin asioihin on nähtävästi muuttunut kymmenen vuoden aikana.)

2 kommenttia

Flash-Bang

24.5.2009 17:08

Poudan jälkeen tulee aina sade. Nyt on vuorotellen satanut ja paistanut jokaikinen päivä, välillä jopa yht'aikaa. Rakeita päivittäin ja ukkosen jytinää. Jokainen pilvi tulee alas tällä kohdalla. Mistähän se vesimäärä on pois? Hermostuttaa kun ei tiedä mitä nyt kaataa niskaan. Vesi on kuitenkin elämälle tärkeä elementti. Lunta ja pakkasta on kuitenkin nyt vähempi kuin talvella. Niin ja onhan kesällä valoisampaakin. =/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus