No voi pyhä sylvi sentään

  • suojelusprkl

Uusi rasismikohu koettelee Ruotsin poliisia

Ruotsin poliisin rasistisesta kielenkäytöstä noussut kohu laajenee.

Sanomalehti Sydsvenskan kertoi lauantaina Skånen poliisin viimekeväisestä koulutustilaisuudesta, jossa harjoituksissa oli käytetty esimerkkiniminä muun muassa Neger Niggerssonia ja Oskar Negeriä. Nimet viittaavat neekeri-sanaan.

Osa tilaisuuteen osallistuneista poliiseista paheksui nimien käyttöä ja teki asiasta valituksen. Asiasta ei kuitenkaan koskaan määrätty selvitystä. Skånen poliisijohto on kieltänyt kuulleensa tapauksesta.
.... loput luettavissa: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902079046746_ul.shtml

Kuka idiootti menee kantelemaan tuollaisesta asiasta? Sen ymmärrän jos jotain tummaihoista sanotaan suoraan neekeriksi tai mutakuonoksi, että se itse vetää siitä herneet ja tekee ilmoituksen mutta että omat työkaverit. Jessus miten naurettavaa, ihme hippejä.

Ruotsissa ovat tällä hetkellä aika kusi sukassa noiden maahanmuuttajien takia ja Suomi tulee hyvää vauhtia perässä. Ymmärrän täysin, jos virkavallallakin palaa käpy noihin tapauksiin, kun nuo tuolla aiheuttaa varmasti eniten noita ongelmia. Ja sitten omat työkaverit lähtee pillittelee siitä, kun koulutuksessa käytetään halventavia nimityksiä tummaihoisista. Yhyy. Vittu painukaa sinne somaliaan, jos tunnette noin suurta sympatiaa noita kohtaan, että lähdette valittamaan jostain noin naurettavasta asiasta. Katsotaan sitten, miten teitä nimitellään siellä, kun ensin aiheutatte kivasti närää sen maan kansalaisissa haastamalla riitaa ja aiheuttamalla mellakoita. Arg. En valitettavasti voi sanoa tuntevani suurta sielujen sympatiaa maahanmuuttajia kohtaan, niin pitkään kun koen että ne eivät arvosta meidän verovaroilla annettavaa tukea. Toivoisin joskus pääseväni tästä asennevammastani eroon, mutta en mä ala teeskentelemäänkään jotain mamu-fania. Mulla on pääsääntöisesti suhteellisen neutraali asenne noita immeisiä kohtaan, mutta nämä hemmetin rasistipillittelyt pistää sapen kiehuu.

4 kommenttia

Caduceus

7.2.2009 11:44

Mutta näin saadaan silmät ja huomio suunnattua pois todellisista ongelmista, kun tehdään ongelma jostain yksittäisestä sanasta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

7.2.2009 11:54

Täytyy olla aika helvetin huumorintajuton, jos tuollaisesta asiasta tekee valituksen.

Ihan kuin nuo valittajat yrittäisivät päästä noiden mamujen suosioon tuollaisella kantelulla, kun pelkäävät sitä että jäävät alakynteen, kun alkaa vielä pahemmat kärhämät. Mua hieman hirvittää se, että kun miettii sitä paljon esim suomessa tehdään lapsia ihan vaan suomalaisten kesken (ei siis näiden tummaihoisten, jotka luokitellaan suomalaisiksi sen takia että ovat syntyneet täällä), niin mitä se oli jotain 1,5kpl?!? ja nämä maahanmuuttajat sysää pentuja sellaiset viidestä lapsesta ylöspäin. Ja tässä pitäisi vielä selvitä jonkun laman yli, kun ei saada omasta kansastakaan pidettyä huolta kunnolla, koska rahat ei riitä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

7.2.2009 13:53

Härre Gyyd. Kouluttasivat sitten mamuista poliisinsa niin saisivat mieleisensä. Onko muuten tullut mieleen että uus-nazejakin on vuosivuodelta enemmän ja enemmän että mihin kaikkeen tuo mamuilu johtaa sitten lopuksi? Fakta on että muslimit lisääntyy 10 kertaa nopeammin kuin muu väestö. Hyvä tuntuu tulevan. Ei minulla muuta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus