Okka

  • suojelusprkl

Olin reipas ja kävin ruokakaupassa sekä pullonpalautuspisteellä. Mennessäni kauppaan, ihmettelin mikä hemmetin ilmainen kakkukahvitus täällä on, kun porukkaa on naurettava rykelmä erään ruokakaupan info-pisteen ja R-kioskin välissä. Sitten rupesin katselee noiden mummojen ja pappojen kätösiä ja syy selvisi - Tänään on lotossa hurja potti. En alkanut jonottelee seuranpuutteessa vaan suuntasin nokkani pullonpalautukseen.
Hieman hävetti kun ladoin 12punaviinipulloa hihnalle ja muutaman limpparipullon. Punaviinipulloja tulee palautettua tosi harvoin, kun niitä ottaa (ymmärtääkseni) vain nuo Alkon pullonpalautuspisteet vastaan *selittelyä*

Kaupasta ostin tuoretta ananasta, ison kaalin, banaania (en keskusteluiden innoittamana kuitenkaan) porkkanaa, sipulia ja maitoa. Kohta saan kaalilaatikkoa <3

Pitäisi vissiin varaa lekuriin aika tuosta korvasta, tuntuu että huimaus on vaan pahentunut ja tykytyskään ei ole helpottanut, korvassa on myös inhottava paineen tunne sekä tuntuu että touhuan ihan sekavia vähän väliä ja kirjoituksestakaan ei meinaa tulla mitään kun unohtelen vähän väliä tavuja jne. Tuo voi jälkimmäinen voi johtua kyllä väsymyksestäkin.

3 kommenttia

Hippi-Ronda

28.3.2009 10:29

oi kaalilaatikkoa!pitäs muute tehä sitä pitkästä aikaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

28.3.2009 10:37

Mun on tehnyt tuota mieli jo monta päivää, teen tuota kerran vuoteen suurin piirtein ja sit pakastan ja syön pakkasesta aina välillä tuota. On tuo kyllä hyvää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus