Ööööh

  • suojelusprkl

Pellervo: Suomi tarvitsee vuosittain 10 000 maahanmuuttajaa

Suomi tarvitsee huomattavan määrän lisää maahanmuuttajia joka vuosi, mikäli nykyiset eläke-edut halutaan säilyttää, kirjoittaa Aamulehti.

Pellervon taloudellisen tutkimuslaitoksen toimitusjohtajan Pasi Holmin mukaan ulkomaalaisia tarvitaan vuosittain noin 10 000.

Tämän lisäksi töihin on saatava kaikki kynnelle kykenevät nyt työelämän ulkopuolella olevat. Työvaade koskee niin työttömiä kuin työhön jollakin lailla kykyneviä vammaisiakin.

Laskelman taustalla on se, että samalla, kun suomalaiset ikäluokat pienenevät, pidentyy ihmisten elinikä. Yhä pienemmän joukon pitäisi elättää yhä isompi vapaalla olevien joukko.

Suomessa käytiin maaliskuussa värikäs eläkekiista, kun Matti Vanhasen hallitus aikoi ajaa läpi esityksen, jossa yleinen eläkeikä olisi nostettu 65 vuoteen.

Kiista päätyi siihen, että työeläkkeiden tulevia maksuperusteita pohtimaan asetettiin uusi työryhmä.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1674638

Niin, olisihan se ihan suotavaa, että nuo maahanmuuttajat kävisivät tosiaan töissäkin, sen sijaan että istuvat kauppakeskuksissa mölöttämässä ja nostavat sossulta rahaa. Kauhiaa kun tunnen itseni rasistiksi... *Läpsii itseään poskelle*

4 kommenttia

Flash-Bang

14.4.2009 14:41

Tuollaisesta kehityksestä ei seuraa mitään hyvää. Sanoisin jopa että tuollaiset puheet ovat tappiomielialaa lietsovaa maanpetturuutta mikä pitää kitkeä juurineen pois ennen isompia vahinkoja. Perustelut: Tällä hetkellä maassa on jo noin 600000 työtöntä. Työttömiä tulee vielä lisää ennekuin laman selkä on ohitettu. Samaan aikaan maahan puuhataan uutta köyhälistöä millä ei ole mitään edellytyksiä näin korkeakulttuurisessa valtiossa nimeltä Suomi. Meillä ylikoulutetaan ja alipalkataan. Jos henkilö ei osaa paikallista kieltäkään on turha kuvitella että se olisi työperäistä maahanmuttoa. Lisäksi pakolaisuus on kasvujohteista juuri lama-aikana; koetteleehan lama myös ja etenkin alikehittyneitä valtioita. Lisäksi laman aikana lietsotaan levottomuuksia ja sotaakin. Pakolaisia ja "elintasosiirtolaisia" tulee saapumaan länsimaihin yhä suurempia joukkoja. Näistä joukoista on jo hyvät huonot esimerkit muissa maissa kuten Ranskassa, Hollannissa, Saksassa ja Ruotsissa; he muodostavat ghettoja ja slummeja eivät työpaikkoja eivätkä potentiaalista työvoimaa. Täytyy muistaa että maapallolla on 7 miljardia ihmistä joista suurinosa on potentiaalista pakolais/siirtolais ainesta.
Minne me sitten pakenemme kun nuo pakolaisainekset valtaa maan ja luo samanlaiset kaaottiset olot tänne?
Pellervo joutui tällä päivämäärällä henkilökohtaiselle mustalle listalleni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

14.4.2009 14:48

Kieltämättä mulla oli mielessä myös se, että mitä helvettiä kaikille työttömille suomalaisille sitten pitäisi tehdä, jos tänne pitää ottaa maahanmuuttajia "tekemään työtä". Arvostan suuresti jokaista maahanmuuttajaa, jotka ovat päässeet töihin ja jotka tekevät töitä elämisensä eteen. Mutta pelkään vain sitä, että tulemme vajoamaan lorvijoiden takia syvälle vielä lähivuosina, kun noihin maahanmuuttajiin uppoaa aivan älyttömiä summia rahaa. Samalla meidän työssäkäyvien ja syntyperäisten suomalaisten edut huononevat.

Se on myös perseestä, että porukkaa otetaan meille ilmaiseksi opiskelemaan, ja jos tällainen tapaus ei jää tänne edes töihin valmistuttuaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

14.4.2009 15:08

"Edut huononevat". Siinäpä se. Hyvinvointiyhteiskunnasta tulee pahoinvointiyhteiskunta siinä pisteessä kun työvoima ja työ eivät kohtaakaan ja työstä saatu korvaus on raja-arvon alapuolella. Tulonsiirroilla koitetaan estää pahempia yhteiskunnan jäsenten köyhtymisestä johtuvia lieveilmiöitä. Jos edellä mainittua yritetään jatketaan äärettömyyksiin tulee vastaan raja-arvo nolla eli työssäkäyvien palkat eivät riitä yhteiskunnan menoihin. Sellainen yhteiskunta kokee mullistuksen. Ja tässä yhteydessä ei ole vielä edes keskusteltu erilaisten kulttuurien yhteentörmäyksestä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus