Outoja asioita

  • suojelusprkl

Tuossa tuli keskusteluista mieleen, etten ole ollut yhtenäkään uutena vuotena, juhannuksena, pääsiäisenä tai jouluna kännissä. Kerran olen ollut vappuna hiprakassa, mutta siitä on jo useita vuosia aikaa. Taidan olla hieman outo persoona.

Tuo johtunee siitä, etten tykkää olla vanhempieni nähden humalassa ja olen viettänyt suurimman osan kyseisistä juhlista heidän kanssaan. Olen itseasiassa meidän perheen ainoa ihminen joka ei ole näyttäytynyt perheen nähden humalassa, yhden ainoan kerran olen ollut krapulassa vanhempieni luona ja se oli viime vuoden kesänä kun olin menossa tätini luokse Ruotsiin ja oli PAKKO mennä vanhempien luokse koska sieltä lähti kyyti laivalle. Kaipa tuo humalakammo vanhempien nähden johtuu siitä, että jouduin katselemaan niin monia kertoja sitä, kun äiti valitti isälle sen liiallisesta alkoholinkäytöstä, etten halua äitini näkevän mua humalassa. Toki olen juonut heidän seurassaan siideriä ja viiniä ja lapsena sain konjakkia jos oli kipeä olo, mutta humalassa en ole koskaan ollut heidän nähden enkä luultavasti tule koskaan olemaankaan.

Kaikenmaailman patoumia tullutkin nuoruudesta, jotka vielä alitajuntaisesti ilmeisesti muhun vaikuttaa. Alkoholi tulee luultavasti olemaan elämässäni se suurin peikko, koska se vaikutti muhun mun nuoruudessa niin paljon, että pelkään sitä miten herkästi alkoholi ottaa otteensa ihmisestä. Jos jotain positiivista pitäisi asiasta hakea, niin enpähän usko, että musta tulee koskaan alkoholistia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus