Painajainen

  • suojelusprkl

Näin ihan hirveetä unta. Olin ulkomaanreissulla, moikkaamassa tätiäni, ja olin jostain syystä ottanut kummatkin läppärini sinne mukaan ja sit unohdin ne sinne. Tajusin asian vasta kotona, kun olin virittämässä konettani nettiin. Olin tuolloin vielä vanhempieni luona, joten jouduin käyttämään mutsin konetta ja pelkäsin kertoa eräälle kaverille, että olen unohtanut koneeni tätini luokse koska hän tulisi suuttumaan asiasta.

Sit yritin soittaa tädilleni varmistaakseni että koneet unohtuivat sinne eikä lentokoneeseen, mutta äitini sanoi jotenkin tosi oudosti kokoajan sen puhelinnumeroni enkä saanut koskaan soitettua sinne. Sit unessa mutsi kertoi, että mun tädin hyvä ystävä ja naapuri oli kuulemma just kuollut.

Unessani mietin vain, että no nyt ainakin on tekemistä iltaisin ettei vahingossakaan vietä sitäkään aikaa koneella naputellen kun ei ole konetta, samalla mietin kuitenkin ostavani itselleni väliaikaiseksi ratkaisuksi miniläppärin.

Sit yritin kirjautua mutsini koneella Cityyn ja mun nimimerkki oli ihan hassu ja luulin ensin, että no niin nyt ne mun koneet on joutunut vääriin käsiin että joku on vaihtanut mun nimimerkin, mutta olinkin kirjautunut väärällä numerolla sinne ja tämä asia paljastui siinä vaiheessa, kun kirjauduin tänne suojelusperkeleenä sen sijaan että olisin kirjautunut omalla puhelinnumerollani tänne.

Ihme unia, mutta tuo oli just niin todellisen tuntuinen että aamuna nauratti se, että mulle voisi käydäkin just noin jos konettani raahailisin mukanani ympäriinsä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus