Pakkomielteenä toisten haukkuminen

  • suojelusprkl

Ihmiset, jotka pitävät itseään parempana kuin 90% muista ihmisistä, ovat sellaisia jotka saa mulle tietynlaisen olotilan aikaan. En ylipäätään käsitä ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa parempia ihmisiä kuin valtaosa ihmisistä - tai no ei tuossakaan vielä nyt mitään niin kamalaa ole, että pitää itseään parempana kuin jotku, mutta se risoo jos tällaiset ihmiset haukkuvat läheisiäänkin tyhmiksi yms "kivoilla" nimikkeillä. Tyhmäksi haukkuminenkin vielä menee, mutta siinä vaiheessa kun nimittelyyn keksii joka viikko uusia ei niin mairittelevia lempinimiä, alkaa mullakin loppumaan ymmärrys, varsinkin negatiivisien nimien suhteen.

Viime viikolla eräs tällainen elämää viisaampi ihminen suutahti mulle ja haukkui mut jälleen kerran lyttyyn (kaikki idiootista persenaamaan on tullut kuunneltua tuolta tapaukselta vuosien varrella ja nyt sain tarpeekseni), mulla paloi lopullisesti käämit ja heitin tämän tapauksen helvettiin mesestäni sekä sanoin, että ei tarvitse ottaa muhun enää yhteyttä.
En todellakaan halua että lähipiirissäni on ihmisiä, jotka pystyvät haukkumaa ystäviään/läheisiään jatkuvalla syötöllä uusia haukkumanimiä keksien ja kertaakaan käytöstään anteeksipyytäen. Ja miksi haluisinkaan? Jos en itse kykene haukkumaan kenenkään ystäväni ulkokuorta tai älykkyyttä, niin miksi haluaisin ystäväkseni sellaisia jotka voivat tehdä noin?

No eikös tämä tapaus sitten eilen laittanut mulle sähköpostia, koska oli törmännyt mun tekstiin millaiset silmälasit voisin ehkä mahdollisesti haluta: "älä hanki tollasia laseja. Aivan totaalikamalat. Voi kuvitella ainoastaan jonkun siilitukkaisen nelikymppisen blondilesbohumanistin päähän. Tosin kun sanon noin, niin tiedän että ostat ne ihan väkisinkin. Mutta ihan oikeasti, nuo on järkyttävän kamalat sangat."

Kuvitteleeko tuollainen ihminen, että siinä vaiheessa kun hän on haukkunut mut idiootiksi, vähä-älyiseksi, huonoitsetuntoiseksi, läskiperseeksi, persenaamaksi ja niin moneksi muuksikin ei niin mairittelevaksi tapaukseksi, että hänen mielipiteellään mun silmälasien kehyksistä olisi mitään merkitystä?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus