Pakkopullaa tarjolla

  • suojelusprkl

Eilen muistin jälleen, minkä takia en ole harrastanut kuntosalia elämäni aikana juurikaan - pakkojäsenyydet vuoden sitoutumisilla ovat oiva karkotusväline mun ja varmasti monien muidenkin kohdalla.
Ihan oikeasti, miksi helvetissä pitäisi sitoutua vuodeksi jonkun salin asiakkaaksi? Miksi ei voi olla puolen vuoden tai mieluummin kuukauden sitoutumisia? Tosi kiva sitoutua vuodeksi johonkin ketjuun ja kuukauden kuluttua todeta, ettei tää olekaan mun juttu.

Mulla on yliliikkuvat nivelet ja olisi kiva mennä salille treenaamaan yläkroppaa, koska sitä on kotona hankala treenata. Aloin maanantaina selailemaan eri salivaihtoehtoja ja paloi käpy siihen että jokaisessa sellaisessa paikassa, jonne mulla on hyvät kulkuyhteydet yms, on pakko ottaa vähintään vuoden jäsenyys että sinne pääsee treenaamaan.
En välttämättä haluaisi sitoutua vuodeksi jonnekin vain sen takia, että pääsen aamulla ennen töihin menoa hikoilemaan sellaiseen paikkaan, joka on vain naisille. En jostain syystä innostu ajatuksesta, että pitäisi käydä samalla salilla kikkelinheiluttajien kanssa.

LadyLine olisi ollut hyvä vaihtoehto muuten, mutta kyseisellä ketjulla on vähintään vuoden pakkopullasitoutuminen + kuukausikortin hinta on yli 60euroa koska siihen sisältyy ohjatut ryhmäliikuntasessiotkin ja kun mä+koreografiaa vaativa liikunta on yhtä fiksun näköistä kuin pakkoliikkeitä kärsivän ihmisen parranajo, niin en välttämättä haluaisi maksaa sellaisesta palvelusta, jota en tule käyttämään.

Elämä on joskus vaikeata, varsinkin jos on näin rajoittunut kuin minä, mitä tulee liikuntaan:D Paras vaihtoehto mulle olisi ihan oma sali kotona. Mutten vältsisti haluaisi ostaa mitään penkkiä ja painoja, kun niitä on sangen vittumaista muuttaa, kun tuota mun levytankoa ja painojakin on jo tosi v-mäistä raahailla.

2 kommenttia

suojelusprkl

7.5.2008 10:27

Pihis, sen näköinen oletkin, että olet syöny pullaa - texas pullaa. Tihihiii:)

Leonidas: Mä pääsisin työpaikan kautta ilmaiseksi Mäkelänrinteeseen salille/uimaan, mutta ei tosiaan innosta muiden kusissa uiminen/sali jossa on ukkojakin + hyvällä tuurilla törmäisin mun persemutaatiofaniinkin tuolla.

Mulla oli tuossa aikoinaan sellainen iso monitoimilaite, kun oli isompi asunto, mutta annoin sen pikkuveljelle kun muutin pienempään asuntoon. Nykyisessä asunnossa on vaan crosstrainer, levytanko ja jumppapallo. Tietty eihän joku penkki kauheasti tilaa veisi, mutta silti - itseni tuntien se jäisi vaan kerää pölyä nurkkaan, koska en rehellisyyden nimeen ole koskaan oikein intoutunut treenaa yläkroppaa ja tappaisin vain itseni jos lähtisin yksinään punnertelee painojen kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus