Paperia paperin perään = roskaa

  • suojelusprkl

Hittolainen, kun tulee joka paikasta kaikenlaista paperia.

Miksi pankit eivät voi sähköistää tuota tiliotteiden toimitusta? Olisi paljon helpompi arkistoida tuollaiset tiedot tietokoneelle, kuin säästellä vuosikausia joitain papereita. Itse kun olen vielä tosi innokas heittämään silppuriin tuollaisia tiliotteita / palkkanauhoja niin palaa pinna noiden paperien kanssa. Onneksi palkkanauhat tulee nykyään sähköpostiin, mutta nuo tiliotteet sais tulla kanssa.

Jouduin juurikin toissa päivänä tilaamaan pankilta virallisemman kuitin eräästä maksusuorituksesta, koska en ollut siitä itselleni säästänyt kuittia=olin heittänyt tilinauhani roskiin jossa maksusuoritus ilmenee. Nettipankista tiedot löytyvät ja siltä taholta, jolle olen maksun suorittanut, mutta ei tuollainen nettipankin kuitti ole sama juttu kuin virallisempi paperi pankilta saatuna.

Vielä kun löytäisin uudesta sängystäni aikanaan saadun takuutodistuksen/maksukuitin niin voisin viedä sänkyni takuuhuoltoon. Tuossa ei sitten enää pankkikuitit auta, kun en muista edes milloin sänkyni olen ostanut saatikka millainen takuuaika siinä oli.

Kuitit, maan-ja päänvaiva.

2 kommenttia

Mika

3.11.2006 14:06

Tuotatuota. Ainakin OP:llä on palvelu jolla saat tiliotteet sähkösenä, muista pankeista en tiedä.

Ja siinä oot oikeessa että paperitörkyä tulee liikaa. Nettipankista tulostettu kuitti on yhtä virallinen kuin pankiltakin saatu kuitti. Pankin kuitti on vaan virallisemman näkönen :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus