Parempaa paikkaa saa etsiä

  • suojelusprkl

Kävin aamulla verikokeissa. Menin odottamaan terveyskeskukseen pääsyä jo ennen seitsemää ja silti mun edellä oli kymmenen muuta tapausta. Kun lopulta ovet avattiin lähdimme söpössä jonossa talsimaan kohti labraa.

Edellä meni sellainen harmaa, vanha papparainen. Hän sitten sai jonkinlaisen sairauskohtauksen ottaessaan jonotusnumeroa ja lähdin etsimään sairaanhoitajaa. Meinasi olla aika mahdoton tehtävä, mutta löytyi sellainen sitten lopulta. Yhtään lääkäriä ei talossa vielä tuohon aikaan ollut. Papparainen siinä sitten tokeni ja hänet vietiin lepäilemään ja odottamaan lääkärille pääsemistä. Parempaa paikkaa saa etsiä, jossa soisi saavan sairauskohtauksen:)

Lähes puolen tunnin jonotuksen jälkeen tuli mun vuoro mennä piikitettäväksi ja kun näin, että musta otetaan kuusi putkiloa verta, nauroin hoitajalle että mä olen sitten varmaan seuraava potilas joka on jalat kohti kattoa kun tuon verran verta pitää luovuttaa varsinkin kun olen ollut 13tuntia syömättäkin. En ihme kyllä pökertynyt, vaikka olikin suhteellisen heikko olo.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus