Perkeleen työtä se on. Loputonta yötä, työtä neron

  • suojelusprkl

Tarttis vissiin hankkia enemmän kiukkua. Olen täällä muutamaan otteeseen maininnut, kuinka asuntoni on kuuma kuin sauna, ja siitä syystä pidän ikkunoita ja parvekkeen ovea mahdollisuuksien mukaan auki.
Näin myös eilen.

Raahauduttiin ukon kanssa petiin kymmenen nurkilla, ja avattiin jokainen ikkuna auki.
Tuossa taloyhtiön pihalla olivat taas nämä ihkut sosiaalipummit, he ovat siellä aina joka helevetin päivä ja joka helevetin ilta. Ja en edes liioittele, kun sanon että joka päivä ja ilta. Talvisin eivät onneksi ole noin paljoa tuossa pihalla. Korostan, ettei mua häiritse se että pihalla oleillaan, mutta kun noi samat naamat on tuossa pihalla ja kun kukaan muu ei koskaan pääse sinne alueelle istumaan kun ne vetävät kaljaa ja örveltävät siinä. Niin se vituttaa.

Eilen illalla kymmenen aikoihin teki mieli mennä huutamaan rivouksia parvekkeelleni joka sijaitsee viimeisessä, elikäs viidennessä kerroksessa.
En kuitenkaan jaksanut kuin mulkoilla heitä tooodella vihaisesti. (Ihan kuin he mua olisivat edes nähneet)
Yhdeltätoista olin jo ottamassa ilmaa keuhkoihin huutaakseni heille, mutta tukahdutin vihani. Vitutti jo muutenkin kaikki muu, etten nyt jaksanut alkaa riehumaan, koska ajattelin heidän siirtyvän sisätiloihin kohta puolin. Ja paskat. He olivat siellä riekkumassa vielä yhden aikoihin.

Aamulla heräsin 6:25. Vitutti ja väsytti, vatsa oli sekaisin ja päähän koski ja koskee vieläkin. Puin päälleni pyöräilyvermeet ja kengät. Ukko heitti, että soita töihin ettet jaksa lähteä sinne, että nukutaan koko päivä. Idea houkutteli, mutta menin kengät jalassa köllöttelemään vielä sängylle kymmeneksi minuutiksi ja ajattelin sitä vitutusta, joka iskee heti kun kello lyö kahdeksan ja työt alkaa.

Sitten tein sen, jota mieleni teki-Ilmoitin töihin, etten tule sinne tänään, ja menin takaisin nukkumaan. Olen nukkunut melkein koko päivän. Muutamia hetkellisiä pirteyspyrähdyksiä lukuunottamatta. Nyt voisi mennä takaisin koisimaan.

2 kommenttia

suojelusprkl

12.7.2006 17:56

Juuh. No minkäs teet kun valtio kustantaa noiden kännäilyt ja asumiset. Pitäsköhän itsekin vaihtaa "alaa" :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus