Pohdinta

  • suojelusprkl

Jos on olemassa tilanne, että joku pyytää osallistumaan kimppasynttärilahjaan tietyllä rahasummalla ja sitten kysyjä suuttuu jostain asiasta ja ilmoittaa, että sun ei tartte osallistua tähän synttärilahjaan että hommaa oma lahjasi ja sitten myöhemmin ilmeisesti kiertää tuon päätöksensä ja onkin haluamassa multa rahallista osallistumista tuohon lahjaan.

Niin jos mä päätän itse olla osallistumasta tuohon lahjaan, koska en halua osallistua siihen enää, niin onko sillä ihmisellä oikeus vaatia multa rahaa lahjasta johon liittyen se ensin Itse ilmoitti, etten ole tervetullut osallistumaan?

Ihmettelen vain, että millä logiikalla joku oikeuttaa itsensä pillittelemään tuollaisella asialla.

Jos haluaa joltain osallistumismaksun johonkin yhteiseen synttärilahjaan, niin sitten ei tarvitse ilmoitella hetkeä myöhemmin kiukuspäissään että ei tartte osallistua ja sitten taas muuttaa ilmeisesti mielensä asiasta ja ilmoittaa sen jälkeen kun itse vedän lopulliset herneet ja päätän etten osallistu mihinkään yhteislahjaan, että nyt rahat tiskiin kun kerran lupasit tulla tähän lahjaan mukaan:D

Eikö mulla ole tuossa vaiheessa yhtälainen oikeus muuttaa mieleni, kuin sillä joka alunperin pyytää mukaan yhteislahjaan mukaan?

3 kommenttia

annsofie

1.3.2009 19:33

On oikeus muuttaa mielensä.

Typerä on tuo rahan kerääjä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

1.3.2009 19:35

Näin itsekin asian näen, mutta tuo ihminen ei ja nyt hän kokee olevansa niin kauhian väärinkohdeltu. Toisaalta, kyseinen ihminen nyt ei näe/myönnä muutenkaan omia virheitään että ei kai tämä nyt yllätyksenä mulle tullut:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus