"Pornot"yh-äidit&lasten valokuvat kuvagalleriassa

  • suojelusprkl

Vaihtoin erään tapauksen kanssa pikaviestejä hänen kuvagalleriassaan olleista valokuvissa. Kyseisellä tapauksella on siis alaikäisistä lapsistaan valokuvia nimien/iän kera omassa kuvagalleriassa, jossa on myös hänen pillun levittely/tissikuvia.

Hänen mielestään se on hänen oma asiansa, mitä kuvia hänen galleriassaan on, mutta mun mielestä se ei ole vain hänen oma asiansa, vaan se on myös hänen lastensa asia. En jaksa uskoa, että hänen lapsensa tietävät kuviensa olevan netissä edes. Tuollaiset kuvat leviävät aika herkästi kouluissa niin opettajien kuin opiskelijoiden kesken. Mua ainakin hävettäisi helvetisti, jos saisin kuulla lapsiani kiusattavan omista alastonkuvistani Cityssä, tai jos saisin tietää että joku lapseni opettaja olisi törmännyt omiin alastonkuviini netissä.

Puhumattakaan kaikenmaailman pedofiileistä, jotka runkkivat tuollaisille kuville mielellään, kun galleriassa on aikuinen äiti levittelemässä haarojaan ja nätin 13-vuotiaan tytön kasvokuva. Sitä herkästi alkaa kuvittelemaan sairaassa mielessä tuon 13-vuotiaan tytön olevan siinä revittelemässä ja siitäkös hyvät kiksit saa.

Onko kovin tasapainoista touhua äitiltä laittaa omia alastonkuvia ja lasten valokuvia samaan kuvagalleriaan?

Pistää miettimään kuinka häiriintynyt äitin täytyy olla, että lähtee laittelemaan lastensa kuvia samaan kuvagalleriaan omien alastonkuviensa kanssa.

Tuollaisilta tapauksilta pitäisi ottaa huostaan lapset!

3 kommenttia

suojelusprkl

23.10.2007 21:20

Ja sit ihmetellään kun pedofiilit myhäilee tyytyväisinä, kun vanhemmat lisäilee lastensa valokuvia ilman heidän suostumustaan nettiin. Kyllä se vaan niin on, että lapset on pidettävä erossa vanhempiensa perversioista!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.10.2007 08:54

Laitoin viestiä ylläpitoon, koska näköjään tällä tädillä oli vielä ne lastensa kuvat kuvagalleriassaan. Mun mielestä ylläpidon pitäisi puuttua tuollaiseen touhuun!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus