Räikkönen on ihan paska

  • suojelusprkl

En ole kauheasti formuloita seuraillut, lähinnä silmäillyt uutisotsikoita lehdissä. Viime kaudella kun Räikkönen oli vielä McLarenilla niin hän "itki" paskaa autoa ja sitä syyllisti huonosta menestyksestä (tai sellaisen kuvan ainakin sain, mitä uutisotsikoita silmäilin).

Nyt kun hän on Ferrarilla, niin eipä tuo hänen menestyksensä ole silti mitään päätä huimaavaa. Miksi syyttää autoa, kun kuski on paska! Suomalaisilla on paha tapa aina selitellä omaa epäonnistumista ihme asioilla, miksi ei voi suoraan sanoa: olen paska, en osaa ajaa autoa kovaa. Ei, kun pitää aina kehitellä tekosyitä.

Kaipa sen kärryn moottorinkin voi ajamalla hajottaa x) Oli miten oli, taisi olla McLarenin eduksi, että pääsivät Räikkösestä eroon.

3 kommenttia

Anonyymi

10.6.2007 14:38

Juåppå ja paska kuski. Lehdet sen tietävät. Mutta juorukellot McLarenilta kertovat, että Alonso on miljuuna kertaa parempi testaamaan ja samanverran parempi hengenluoja tallin sisällä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

arilate76

26.7.2007 06:22

- En ole kauheasti formuloita seuraillut, lähinnä silmäillyt uutisotsikoita lehdissä. Viime kaudella kun Räikkönen oli vielä McLarenilla niin hän "itki" paskaa autoa ja sitä syyllisti huonosta menestyksestä (tai sellaisen kuvan ainakin sain, mitä uutisotsikoita silmäilin). -

Ja sit kannattaakin kommentoida asiantuntevasti :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus