Rihanna

  • suojelusprkl

Mun musiikkimaku on painottunut lähes koko elämäni ajan hieman rankemmat puoleiselle rockille ja heville ja sen semmottiselle musiikille, mutta aina välillä joku artisti onnistuu yllättämään jollain biisillään.

Olen kymmenen vuoden aikana kuullut ihan laidasta laitaan musiikkia livenä aina Pavarotista Slipknottiin. Tänään pääsin kuuntelemaan Rihannaa. Olen muutamista hänen biiseistään diggaillut jo entuudestaan ja tämän iltaista keikkaa odotin jo jonkin tovin, että pääsen tuota keikka katselemaan.

Jos joku jäi tuolla keikalla kylmäksi, niin ihmettelen suuresti mikä aivovamma sillä ihmisellä on ollut - yleisö oli mun mielestä ihan mehuissaan ja esiintyjä osasi ottaa yleisönsä kuten esiintyjän pitääkin. Lava oli yksinkertaisen näyttävä, toimiva ja asiansa ajava. Vaatetukset, olivat noh - ehkä hieman K18-luokkaa, ottaen huomioon että keikan asiakaskunta oli melkoisen nuorta tyttöä. En tässä ota kantaa siihen, kuinka hyvä esikuva Rihanna on nuorille tytöille, mutta itse keikka teki kyllä vaikutuksen. Kyllä se vaan niin on että tuo mimmi osaa laulaa livenäkin helvetin hyvin.
Varsinkin tämän biisin aikana jouduin hetken aikaa pidättelemään tunneryöppyä ja kylmät aallot kävi koko vartalon läpi: http://www.youtube.com/watch?v=PgZgubuT2DM

Herkistelylinjalle jos pitää mennä musiikissa, niin mielestäni yksi hienointen tulkittu biisi on Christina Milianin Believer: http://www.youtube.com/watch?v=UHzPS-0cLqM

En muista olenko pystynyt kuuntelemaan tuota biisiä vielä kertaakaan elämäni aikana ilman, että on tullut tippa linssiin tai muuten vain haikea olo. Laulun sanat eivät ole kovin kummoiset, mutta tuo tulkinta ja tuo soundi iski muhun ihan ensikuulemalta tuolloin vuosia sitten.

Nyt jos saisi nukuttua tämän kaiken korvasuhinan keskellä, niin huomenna jaksaisi siivoskella:D

4 kommenttia

Myytinmurtaja

15.3.2008 11:28

Pitääkö pettävää puoliskoa ymmärtää?! Pitääkö sääliä murhaajaa niinkuin tuossa unfaithful-biisissä? Kysyn vaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

15.3.2008 11:43

En mä sitä meinannut, että pitäisi pettävää puolisoa ymmärtää.
Tuo biisi on erilainen, siinä mielessä että yleensä lauletaan vaan niistä jotka on petetty ei heistä jotka pettävät. Tuo biisi itsessään on jotenkin sellainen tunnelatauksellinen biisi, kuten myös tuo Believer. Sen tunnelatauksen pystyy tuntemaan kehossa asti, kuten tässä biisissä on katumus se asia joka puskee mun iholle tuosta tulkinnasta, ainakin mä pystyn en mä teistä muista tiedä:D

Mä kuuntelen yleensä musiikkia jokaisella solullani, en vain korvillani joten joskus voi tulla voimakkaitakin fiiliksiä jostain biisistä jo pelkästään sen takia miten se laulu tulkitaan.

Yritän tässä ehkä hakea sitä, että vaikka en ymmärtäisi sanoja, niin noista biiseistä voi melkein tietää mitä niissä lauletaan. Mä harvoin keskityn biisien sanoihin edes, mulle merkitsee ehkä enemmän se mielitila jota se musiikki kuvailee.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

16.3.2008 15:21

http://www.iltalehti.fi/viihde/200803147390823_vi.shtml

Hieman huvitti artikkelin loppuosassa oleva kohta "Myös Helsingissä oli harvinaisen tarkat turvatarkastukset." Vitut ne ollut yhtään sen harvinaisemmat, kuin muissakaan vastaavissa konserteissa x) Joku ei näköjään ole ollut ennen Areenalla "nuoriso"konsertissa asiakkaana.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus