Rilliostoksille

  • suojelusprkl

Päätin eilen, että nyt käyn katselemassa tosissani rillejä töiden jälkeen, koska näin niin totaallisen väärin yhden tilanteen viikonloppuna, että tällaisen päätöksen tein.

Olin Apassionatassa ja siinä oli sellainen kohtaus, jossa "kuollut" mies yrittää saada maassa makaavaa heppaa hereille. Saa sen kellautettua selälleen ja sit menee sen päälle pomppimaan ja vetelee sitä jaloista. Näin lauantaina että tällä hepalla oli kikkeli siellä jalkojensa välissä ja että tää ukkeli heitti päästään hatun peittämään tätä kikkeliä. Noh, eilen katsoin kyseisen kohtauksen hieman lähempää ja tämä ukkeli heitti hattunsa sen hepan jalan päälle - ei kikkelin päälle x) Tosin voihan se olla, että lauantaina se heitti sen kikkelin päälle ja eilen jalan päälle, mutta näin parhaaksi hommata ne rillit nyt viimeistään :D

Tällaisiin sankoihin törmäsin viime viikolla ja näitä ajattelin käydä sovittamassa. En vielä osaa sanoa, onko nää liian "tyttömäiset" mun makuun, mutta väri on ainakin turhan pirtsakka. Haluan nuo mustana tai violettina, jos on vaan mahdollista - ja jos nää sopii mun, kuten entinen ystäväni viime viikolla totesi musta, persenaaman muotoihin.

Sitten iski taas hirveä hinku leikkaa lyhyempi tukka, siis radikaalisti lyhyempi sellanen rock-henkinen fleda, joten pitää katsoa varaisko sitä pitkästä aikaa kampaajalle aikaa hiustenleikkuuseen, kun en viitsi nyt lähteä itse kovin lyhyeksi itse tätä pehkoa leikkaamaan ja kun olen viimeksi yli 10v sitten käynyt kampaajalla niin ehkä se olis ihan vaihtelua välillä uskaltautua toisen käsittelyyn hiusasioissa.

3 kommenttia

suojelusprkl

11.2.2008 08:33

Munkin teki mieli metukkaa koko viikonlopun, kun näin hyvin juoksutettua maggaraa nokkani edessä:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Janne

11.2.2008 09:34

Ei pysty tukemaan eläinrääkättyä lihaa, makuuhuone sikseen though.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus