Samperi

  • suojelusprkl

Kävin eilen ruokakaupassa samalla kun hain videovuokraamosta elokuvan. Ostin kaupasta mm. maitoa. Aamulla muistin, että pitää ottaa maito mukaan töihin, että saa tehtyä aamupuuron. Menin jääkaapille, mutta maitopurkki ei ollut siellä. Se löytyi, mistäs muualtakaan, kuin mun repusta.

Hieno tunne, kun on aivan helvetin koomassa. Nyt ymmärrän sen, kun jossain joskus luki että ihminen on vastaavanlaisessa olotilassa väsyneenä, kuin humalassa, tai jotain.
Launtaina oli hauska tajuta että on aivan samperin tööt kun tuijotteli ihmisiä suu auki, naureskeli vähän väliä joillekin typerille asioille joita pulpahteli mieleni sopukoista ja pelasi guitar heroa väärällä "peliruudulla" ja jumitteli muutenkin.

Tuollainen perjantain aamukuudesta lauantain puoleen yöhön hereilläoleminen ei vain toimi mulla, kun jo 24tunnin valveilla olo saa mut jumittelemaan kuin lobotomian läpikäynyt ihminen. Lauantaina kahdentoista aikaan illalla menin vaihtaa yöpaidan päälle ja suunnittelin nukkumaan menemistä kunnes hetken aikaa sängyssä köllötellessäni tajusin, että vitut mua edes väsytä (joka oli jo itsessään outoa siinä vaiheessa kun oli ollut reilun 42tuntia hereillä, kun yleensä jo 16tunnin hereillä oleminen tuottaa vaikeuksia). Menin hetkeksi ihmisten ilmoille ja totesin itselleni, että vitut tässäkään ole ideaa kun vaan jumittelee ja nappasin jemmassa olevasta laukustani kirjan ja suuntasin takaisin sänkyyn lukemaan siinä toivossa että uni tulisi. Ja kyllähän se tuli joskus kahden aikoihin. Mutta heräsin sit sunnuntaina jo seitsemältä, enkä enää saanut nukuttua koska ei väsyttänyt.

Eilen tuli sitten taasen mentyä nukkumaan puolen yön jälkeen mutta nukahdettua vasta joskus kahden aikoihin. Heräsin jo kuudelta ja ei muuta kuin töihin.

Ihanan väsynyt olo. Luojan kiitos ei ole mitään menoja viikonloppuna, nukun koko ensi viikonlopun!

5 kommenttia

Mika

9.3.2009 10:55

Jos haluu hakemalla hakea hyviä puolia, niin ainakin yleensä kun on yliväsynyt niin naurattaa makeasti.
Tosin se ei aina ole hyvä jos ei pysty lopettamaan... =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

9.3.2009 10:58

No ei se nyt ole kiva (tai edes fiksun näköistä) naureskella ja virnuilla yksinään ihan typerille asioille, kun vieressä on muita ihmisiä:D Kattelivat varmaan, että tuo eukko on ihan hullu kun se vaan hihittelee kokoajan yksinään.

Ei saatana että mun ymmärryksen taso on huipussaan taas, tänään tulee vielä mokailtua jotenkin todella pahasti töissä. Luojan kiitos en ole tekemisissä ihmishenkien kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

9.3.2009 13:14

Kuka sanoo että pitää näyttää fiksulta? ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

9.3.2009 22:01

Valvominen ei ole terveellistä, ei ole viinakaan, mutta valvomiseen auttaa nukkuminen ja taitaa se humalatilakin nukkumalla lievittyä. kun kahdeksalta herää, valvoo koko päivän ja lähtee tuossa vartin päästä eli 22:30 töihin jossa sit menee oma aikansa niin kyllä uni sit maittaa.
42 tuntia... No jos päivärytmi menee sekaisin niin väsymys tulee aaltoina, välillä ei väsytä tai väsyttää, muttei nukuta. Kolmivuorotyö on ihan ok, mutta jos vuoro vaihtuu viikon välein niin se saa terveenkin äkkiä sairaaksi. Kyllä sitä nuorempana jaksoi vielä yökerhoon vaikka kolmena iltana viikossa, vaan eipä jaksa enää edes joka toinen viikonloppu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus