Samperin ruuhka-aika

  • suojelusprkl

Iski taas pitkästä aikaan aivan järkyttävä olo junassa. Käveltiin syrran kanssa Puistolaan ja olin pukeutunut lämpimästi. Junassa en päässyt istumaan ja hieman ennen Oulunkylää alkoi tuntumaan päässä siltä, että kohta alkaa sumenee silmissä. Eipä auttanut muu kuin avata hieman takkia ja yrittää viilentää itseään. Pipoa en kehdannut ottaa pois, koska mulla oli tukka ihan pystyssä. Hieman ennen Pasilaa pääsin vasta istumaan, olin sitä ennen kyykkinyt junassa ja istuskellut reppuni päällä. Pasilassa hyppäsin ulos haukkaa happea ja kävin ostaa litran juotavaa. Sitä ryypiskelin penkillä ja ilmoitin työkaverille, että myöhästyn hieman töistä. Nyt on sitten kummatkin korvat lukossa ja hieman heikko olo.

3 kommenttia

suojelusprkl

13.2.2007 10:53

Doris, ei nyt ihan paniikkikohtaus, koska ei mulle tule ihan sellaisia oireita joita se aiheuttaa. Uskoisin että johtui siitä etten juonut aamulla tarpeeksi nesteitä kun oli niin kiire lähtö ja hirveä jano ja kun tosiaan kävelin muutaman kilometrin hirveet michelinmann vaatteet päällä niin tuli varmastikin lievämuotoinen nestevajaus. Olen tosi herkkä lämpimälle ja tulee aina huono olo jos on liian lämmin ja jos olen juonut liian vähän nesteitä. En tuon lämpöherkkyyteni vuoksi tykkää edes saunoa, koska sielläkin tulee heti huippausta, vaikka olisin juonnut riittävästi päivän aikana.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

13.2.2007 11:34

Kyllä mullakin on ahtaanpaikankammo, muttei mulle iske sellaista paniikkia tuollaisessa tilanteessa, lähinnä vain kuumuus aiheuttaa mulle heikkoutta:) Tosin olen mä joskus miettinyt tuota paniikkikohtauksen mahdollisuuttakin, enkä sitä ole poissulkenut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus