"Sarjaraiskaajalle kova tuomio"

  • suojelusprkl

Uutislehti 100:ssa oli tänään moinen etusivun uutinen.

22-vuotias mies myönsi raiskanneensa neljä naista ja pahoinpidelleensä yhden miehen ja saanut siitä "kovan tuomion" joka oli jopa hurjat 3 vuotta ja 9 kuukautta ilmaista valtion ylläpitoa. Hienoa. Tosin on niillä naisillakin ollut jotain vikaa korvien välissä, kun ovat tuon miehen matkaan lähteneet vapaaehtoisesti. Osa oli vienyt miehen omaan asuntoon, osa mennyt miehen asuntoon, kun mies oli heille hieman sulosanoja sanonut. Älyhoi, elä jätä.

Huoh. Surullisia tuollaiset vankeustuomiot. Lähi-idän maissa tuolta mieheltä olis katkaistu vähintään mulkku ja kumpikin käsi!

3 kommenttia

MaryJoanna

6.2.2007 09:12

Paitsi että lähi-idässä nainen ei ole minkään arvoinen ja useimmissa tapauksissa naista syytetään itse aiheuttaneen tapauksen (esim jos pukeutunut "väärin" eli ei kaapua ja huntua ja nainen joka kävelee iltaisin/yöllä yksin kadulla on yhtä kuin huora)... Joten kyllä mä mielummin olen suomalainen jossa saa edes jonkinlaisen tuomion kuin että minusta tehtäisin syyllinen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

roder

8.2.2007 14:01

Tuo on ihan normaalia lehtien suurentelua tai sitten niiden mielestä normaali tuomio sarjaraiskaamisesta on päiväsakkoja. Turhaa tuollaiselle on mitään vankilaa antaa suoraan karkoitukseen vain, säästyypähän nekin rahat jollekin toiselle elämäntapa rikolliselle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus