Sivistäkää mua

  • suojelusprkl

Voisko joku kertoa mulle, mitä hyvää ja erityistä artisti Amy Winehousessa on? Muija kahmi viisi emmyä:
Amy Winehouse on kahminut viihdealan Grammy-palkintoja Yhdysvalloissa. Winehouse palkittiin Los Angelesissa järjestetyssä juhlatilaisuudessa muun muassa vuoden parhaana tulokkaana. Viime vuoden parhaan kappaleen ja parhaan singlen palkinnon sai hänen esittämänsä Rehab, jossa nuori laulaja-lauluntekijä kertoo pähderiippuvuudesta.

24-vuotias Winehouse sai kaikkiaan viisi Grammya. Jo mainittujen tunnustusten lisäksi hänet nimettiin vuoden parhaaksi naispoplaulajaksi samaisen Rehab-laulun esittämisestä, ja hänen Back to Black -albuminsa sai parhaan popalbumin Grammyn.

Tuo tapaus ei ole tehnyt mun mielestä viime vuoden aikana mitään muuta kuin ohareita keikkoilla, räkinyt fanejaan lavalta silloin kun on päättänyt mennä lavalle ja vetänyt huumeita minkä on kerennyt. Eikö tuollainen palkitseminen ole vähän kuin uhmaikäiselle lapselle periksiantaminen ja typeristä teoista palkitseminen? Sitäpaitsi mun mielestä Amyn musiikki on ihan vitun paskaakin.

Jostain syystä multa ei nyt irtoa empatiaa tuollaista tapausta kohtaan, vaikka kaipa noilla palkinnoilla voi olla ihan positiivinenkin vaikutus tuohon tapaukseen ja ehkä se saisi pidettyä itsensä kuivilla, nyt kun uuden Bondin tunnarinkin laulaminen on taas hänelle tiedossa, kun sen menetti huumesekoiluidensa takia. Saas nähdä pystyykö pimu pitää itsensä kuivilla niin pitkään, että Bondin rallin pääsee laulamaan. Ehtona kun on se, ettei se vedä huumeita.

3 kommenttia

suojelusprkl

13.2.2008 12:04

Mun mielestä sen musiikilliset ansiotkaan ei oo kovin hääppöset. Esim tuo Rehab-biisi on mitäänsanomaton ja kertoo sanoituksellaan tuon tapauksen typeryydestä. Ihme, ettei tuo tapaus ole vielä vetänyt övereitä.
Noh, makunsa kullakin. En pysty ymmärtää miten tuota tapausta hehkutellaan noin paljoa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oooih

13.2.2008 22:28

On se oikeasti loistava levy =). Oli kovassa kulutuksessa viime vuonna.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus