Soini my man

  • suojelusprkl

Jäi eilen äänestykset väliin, ei niinkään paskan sään vaan liian kiireisen aikataulun takia. No okei, kyllä säälläkin oli väliä ja sillä että mun kaveri ei tykännyt ideasta, että olisin lähtenyt äänestämään kun hän oli mun luona.

Mua huvittaa ihmiset, jotka vääntävät keskusteluissa kuinka Perussuomalaiset on rasisteja ja kuinka heidän OMA puolue on paras jne jne. Mitä vitun väliä sillä on, ketkä kannattaa mitäkin puoluetta, jokaisessa puolueessa on kuitenkin muutama mätäomena ehdokkaana. Sit osa näistä oman puolueensa nimeen muna pystyssä vannovista ihmisistä on sellaisia, jotka eivät ymmärrä sitä kuinka jotku saarnaavat jonkun uskonnon nimeen. Aivan samanlaista saarnaamista tuo on, kun jankutetaan kuinka se ja se puolue ja ehdokas on paras kuin se että intetään siitä kuinka joku uskonto on väärä ja joku oikea.

Annetaan jokaisen kannattaa ja äänestää sitä puoluetta, jota he haluavat äänestää ja uskoasiihen Jumalaan mihin haluavat tahi olla uskomatta.

ps. politiikka on perseestä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus