Sumennus

  • suojelusprkl

Päräytin fillarilla aamusta jumppailemaan laudan kanssa.
Kun bodystepiä oli hikoiltuna noin 15minuuttia, alkoi tulemaan tosi vetämätön ja epätoivoinen olo, kun ei millään kehtaisi läheä kesken kaiken pois joten ajattelin että nyt vedetään tunti loppuun vaikka väkisin.
37 minuutin kohdalla, kun oli ensimmäinen kunnon tauko ja ohjaaja alkoi selittämään mitä tulemme tekemään seuraavaksi, totesin mielessäni että jos alan tekemään noin nopeeta liikettä tässä tilassa niin joko multa lähtee taju tai henki, kun kaadun koska en pystynyt tekemään kunnolla perus laudalle nousuakaan tässä tilassa.
Meinasin tuossa alkulämmittelyssäkin jo pariin kertaan sotkeutua laudan kanssa, kun sumeni silmissä jotenkin oudosti. Menin ohjaajan luokse ja sanoin, että mua pyöryttää. Lähdin tunnilta pois ja pitelin hetken aikaa jalkoja ylöspäin jumppasalin ulkopuolella ja lähdin kaupan kautta kotia.

Olisi pitänyt tajuta siinä vaiheessa jo, että nyt ei ole kaikki hyvin kun alkulämmittelyssä syke kohosi yli 175. Kuluipa mukavasti kaloreita 37 minuutissa 423, keskiarvosyke 161 kertonee hyvin totuuden. En tajua mikä hitto nyt iski, ei mulla ennen vaan ole tuollaista tullut jumpassa, muuten kyllä on meinannut normaaleissa tilanteissa lähteä taju. Enkä mielestäni tehnyt mitenkään maailmanlopun meiningillä tuota jumppaa edes. Aamupalakin oli ihan ok mun mielestä, appelsiinituoremehua sekä sämpylä juustolla ja kinkulla. Luultavasti oli jonkinmoinen nestevajaus päällä, kun yleensä silloin mulle tulee huono olo olin sitten junassa, kaupassa tai jumppaamassa.

Tunnin päästä pitäisi olla Pasilassa ja seistä kymmenen tuntia. Tästä päivästä tulee varmaan tosi ihQ.

5 kommenttia

JohnnyBravo

27.9.2008 11:16

Verensokeri? Syö hedelmiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

27.9.2008 11:20

Verensokeria epäilin itsekin ensin, mutta kun tuoremehussa on kuitenkin sokeria ja sen pitäisi ihan hyvin tasapainottaa nuo sokeriarvot. Mulla ei pitäisi olla ongelmia verensokerin kanssa noin niin kuin muutoin. Yleensä silloin tulee tuollainen huimauskohtaus, jos olen juonut huonosti nesteitä ja kun tuossa jumpassa ei tosiaan ollut kunnon taukoja ja kun hikoilin kuin pieni sika alusta alkaen, niin nestevajaus vaan kasvoi. Olen tosi lämpöherkkä ihminen muutenkin ja mun pitäisi muistaa juoda jatkuvasti vettä, jos on lämmin tai jos joudun hikoilemaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kyyberi

27.9.2008 12:03

Jos toi toistuu useamminkin, niin sit kannattaa jo tutkituttaa hieman. Jos ravintopuoli on kunnossa, flunssaa ei ole, ja silti pulssi heittää häränpersettä, niin ei se ihan olankohautuksen asia ole.

Jos taas syytä löytyy ravinnosta tai muusta, niin sehän ei ole iso asia korjata :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

27.9.2008 13:56

Mulla on ollut hirveät univelat nyt parilta viikolta, mutta nukuin viime yönä sen 11h. Verensokeri pitäisi kyllä käydä mittauttamassa, kun on ollut jo pitemmän aikaa mielessä se että onkohan nuo arvot ok.

Ravitsemuksen pitäisi olla ihan ok, etten ole millään paastoliekillä ollut liikkeellä, nestettä en ole juonut niin paljoa kuin normaalisti juon joten eiköhän ongelma löydy siitä. Aamuliikunta ei vaan ole koskaan toiminut mulla, mulla tulee aina heikko olo jos lähden vetää aerobista heti aamusta, esim jotain juoksua en voi tehdä aamulla tyhjään vatsaan koska tulee heikko olo. Salitreeniä pystyy kyllä vetää ilman heikotusta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus