Suomalaiset yllättyivät taas -Joulukuussa pakkasta

  • suojelusprkl

En ole koskaan ymmärtänyt suomalaisten suhtautumista talveen. Se tulee joka vuosi, tai ainakin noin käytännössä sen pitäisi olla jokavuotista, mutta miksi ihmeessä ensilumi yllättää joka kerta autoilijat ja sekoittaa liikenteen - täysin. Jos sitä autoa ei uskalla ajaa normaaliin tapaa, muuta liikennettä kunnioittaen, niin jätetään se kottero kotia: ok?!? Ymmärrän sen, että otetaan hieman varautunut asenne, kun tienpinta jäätyy, mutta siinä vaiheessa kun kävellenkin pääsee nopeampaan, on ehkä syytä miettiä olisiko parempi kulkea talvisin yleisillä kulkuneuvoilla. Ja talvirenkaathan voi vaihtaa säätilan mukaan jo ennen lumen maahantuloa!

Miten helvetissä joku VR:n kalustokin hajoaa, kun tulee pakkaskelit, eikö insinöörit ole suunnitellut junakalustoa Suomen olosuhteille? Ainakin noissa ihan uusimmissa malleissa oli joku sarjavirhe, että lattioiden alle ja tekniikkaan pääsi kosteutta.

Minkä vuoksi joka kerta, kun tulee pakkaskelit, ihmiset valittavat kylmyyttä kuin eivät olisi sitä koskaan kokeneet.
Aamulla huvitti kuunnella ihmisten valituksia kylmyydestä, no helvettiläinen, eivätkö he katso ulkolämpömittaria, ennen kuin lähtevät pihalle? Siinä vaiheessa on ihan turha itkeä, jos on pukeutunut ohuelti, se on vain tyhmyyttä.

Ongelma ratkaistaan sillä, että suomalaisille tyrkätään marraskuusta-huhtikuuhun kestävä talviloma, jolloin kenenkään ei tartte palella tai kulkea kodin ulkopuolella kuin pakollisilla pahoilla.

Elekee menkö ulos, jos on kylmä tai jos ette uskalla käyttäytyä liikenteessä harkitusti mutta siltikin ripeästi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus