Taidan ruveta stunt-naiseksi

  • suojelusprkl

Rupeaa tuo ilmalento fillari vs auton kanssa sujumaan jo ammattilaisen ottein, tällä kertaa en lyönyt kuin pääni - autoonkaan ei tullut suurempia ruhjeita. Pyöräilykypärähän auttaa tunnetusti parhaiten kotona kenkäkaapissa.

Vähän meinaa huippaa ja oksuttaa, mutta mitään näkyviä ruhjeita ei tullut (kiitoksia pukeutumisen)joten eiköhän tää olo tästä helpotu, kunhan "shokista" tokenen. Komean kuhmun sentään sain ohimolle hiusten alle, mutta eiköhän se siitä laskeudu kun jaksan pidellä tätä herne-maissi-paprika -pussia tarpeeksi pitkään sen päällä x)

Eipähän tarvitse enää pelätä vuosittaista tunarointia, kun tämän iltainen stuntti oli sen verran hieno että eiköhän se jokavuotisen stunttipäivän taas korvannut. Uskaltaa hyvillä mielin mennä kaverin kanssa lauantaina fillaroimaan Luukkiin ja takaisin, kun tietää että on jo kerran kolaroinut kunnolla tämän vuoden puolella...taidan kuitenkin laittaa tuolle reissulle pyöräilykypärän päähän, kaiken varalta x)

Ei pitäisi olla niin omissa ajatuksissa fillaroidessa, varsinkaan aurinkoisella säällä. En tajunnut ollenkaan varoa puskan takaa tullutta henkilöautoa, ollut muutenkin läheltä piti tilanteita tällä viikolla kun olen kaahaillu fillarilla työmatkoja ihan omissa ajatuksissani. Sentään moottoritien ylityksissä olen tajunnut pinnistellä muun liikenteen seuraamiseen keskittymisessä.

Josko sitä hilpasis suihkuun pesee katupölyt pois tukasta ja sitten pyhittäisi loppuillan rehelliselle vaakatasomakoilulle.

2 kommenttia

nekobasu

21.5.2008 23:42

Miten sä onnistut aina telomaan ittesi, ei ummarra... :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus