Talviturkki män elämäni ensimmäistä kertaa...

  • suojelusprkl

..tai no olen mä äipän ja iskän uima-altaalla käyny uimassa, mutten ole muistaakseni koskaan käynyt ihan järvessä tai vastaavassa uimassa. Jos ei lapsena jossain pikkurannassa pulikointia lasketa.

Tänään käytiin Nuuksiossa, eikä mun oikeastaan pitänyt edes mennä uimaan, se oli vähän niin kuin vahinko. Ukkeli meni uimaan ja huuteli sitten mua mukaan ja otin päälihousut pois ja menin pikkareiden ja paidan kanssa kastautumaan matalikkoon. Sitten tuli joku ihme virtaus, joka kaatoi mut kumoon joten kävin sitten uimassa. Heitin päälipaitani pois, kun alla oli kuitenkin bikiinien yläosa ja jatkoin uimista pikkarit jalassa.

Oli mieletön keli ja tosi mukavaa muutenkin, vähän harmittaa että yöpyminen jäi tällä kertaa väliin eilisen huonon kelin takia. Ensi kerralla sitten.

Kissaltakin löytyi eilen punkki, jota yritettiin muutamaan otteeseen repiä irti, sillä lopputuloksella että olen naarmuja täynnä. Kirosin jo sitä, että pitää viedä tuollaisen asian takia kissa eläinlääkärille jossa ne nukuttaa kissan (koska se punkki oli todella tiukasti kiinni eikä kissa kestänyt yhtään sitä, että siihen kohtaan edes koski. Aivan järjettömät tappelut oli tuon takia eilen ja tänään) ja tiesin että tuo tulisi maksamaan taas miljoonan. Lopulta koko operaatio meni todella helposti, kun ukkeli rapsutteli ovelasti kissaa joka luuli että sitä vaan rapsutetaan. Punkki tuli sopivan herkullisesti esille, tiukka ote punkista ja sitten se irtosi suht kivuttomasti. Kissa ei tainnut edes tajuta, että se punkki irroitettiin x)

Hyi helvetti, että oli ällön näköinen otus, harmi etten omista makro-objektiivia oisin ottanut oikein kunnon lähikuvan tuosta verenimijästä. En ollut koskaan vielä nähnyt tuollaista edes, mutta sen tiedän että musta ei olisi ollut tuohon operaatioon. Pitää nostaa hattua tuolle urhealle sankarille, joka tuohon kykeni.

Kaikenkaikkiaan oikein ihana viikonloppu, vaikkakin tuo eilinen hieman harmittaakin kun ei oikein viitsinyt pihalle mennä hääräilemään sadekuurojen pelossa.

Pitääkin testata, miten tuo naamakirjan kautta kuvien linkittäminen onnistuu toisaalle.

5 kommenttia

liquidsunshine

28.6.2009 23:15

Mun Möntti on ollu porukoilla ny viikon ja päässy ulkoileen joka päivä. Kauhulla vähän ootan, että koska löytyy eka punkki x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Siia75

29.6.2009 08:25

Punkin irroittamisen ei pitäis sattua, punkki puuduttaa kohdan johon se porautuu. Mäkin löysin itsestäni naisen kun koirasta löytyi (mun mielestä) tammenterhon kokoinen punkki. Kiljuin ja juoksin käsiä räpytellen kuin idiootti. Miesystävä sen sitten irroitteli. Kuvasta ei tullut kovin tarkka mutta löytyy jos joku haluaa kurkata miltä otus näyttää täynnä verta. Jaiks.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Siia75

29.6.2009 08:27

Onnistuukohan tää ihan näin http://www.city.fi/kuvagalleria/edit.php?id=1199320

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

29.6.2009 08:28

No ainakin tuo kissa huusi kuin syötävä ja raapi multa melkein sisuskalut ihon läpi ulos, kun tuota punkkia yritettiin repiä pois :D
Tosin voi olla, että lähdettiin väärällä taktiikalla liikkeelle, kun yritin pitää kissaa kiinni ennen punkin irroitusta. Sitten kun sitä ei enää pitänyt kiinni, vaan antoi sen köllötellä ja olla siinä luulossa, että sitä vaan rapsutetaan, niin johan punkki sai kyytiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus