Tämä ei ole ollut mun päivä...tai no viikko

  • suojelusprkl

Kolme päivää päänsärkyä - stressistä johtuen. Aivan järjetön kasa helvetin kiireellisiä asioita hoitamatta, hoitaisin noi vaikka ylitöinä jos vaan pystyisin.

Vein tänään läppärini töihin, että voisivat korjata tuon etäyhteyden. Jooh, kyllä se etäyhteys töissä sit toimi kun sen kanssa aikansa nörtti tappeli. Mutta yllättäen se ei sitten toiminut enää kun kotia tulin ja sitä testasin. Jeih. Kotona oli myös muunlainen ylläri odottamassa - olin eilen ilmeisesti illalla unohtanut pakastimeni oven auki <3 Oli sitten tavarat vähän sulaneet... vittu.

Olin jo suunnitellut, että tekisin junamatkalla Turkuun noita sopimuksia, noh eipähän sitäkään tarvitse sitten tehdä.

Ehkäpä mä sitten kirjoitan puhtaaksi noita käsinkirjoitettuja sotkujani wordiin ja lähetän ne savumerkeillä ympäri Suomea.

En ole vielä uskaltanut katsoa kuinka monta puhelua mun kotiin unohtuneeseen työkännykkään on tullut... Veikkaisin aika vitusti. Vähe pelottaa mitä loppuviikko tuo tullessaan, kun on tää viikko tähän asti mennyt jotakuinkin niin perseelleen kuin voi vain mennä.

Huomiselle piti tilata vuokrafirmalta apuvoimia toimistolle vastailemaan puheluihin, koska meidän viiden tiimistä on kolme poissa. Kaksi saikulla ja yksi lomalla ja minä neljäntenä Turun toimistolla laskuttamassa.

2 kommenttia

licence27

28.5.2009 23:09

Gram rupeaa ainakin mulla piippaamaan jos ovi on niin kauan auki että lämpötila selkeästi nousee. Vielä kun oppisivat tekemään suojalistan pakastimen tiivisteen päälle. Tiistai täytyy unohtaa ja keskiviikko tiistaista johtuen, mutta tänään taas suijui

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus