Tapahtui eilen Tikkurilan juna-asemalla

  • suojelusprkl

Odottelin illalla R-junaa, kun yht´äkkiä jostain tulee joku nuori poika joka alkaa huutamaan jotain ihme läppää asemalla vastapäisellä raiteella junaa odottaville. Ensin ajattelin, että se pelleilee joillekin kavereilleen, mutta näin ei ollut. Se vain alkoi vetää ihan ihme saarnaa siinä yksinään.

Mä sitten tongin mp3-soittimeni repusta ja pistin kuulokkeet korvilleni. Mun lähellä oli joku vanhempi nainen, joka naureskeli ja heitti mulle jotain. Otin kuulokkeet pois korviltani ja sanoin hänelle, etten kuullut, koska kuuntelen musiikkia tuon ääliön vuoksi. Nainen totesi uudelleen, että luuleekohan tuo poika olevansa fiksukin. Sanoin, että toivottavasti ei. Jatkoin musiikin kuuntelua.

Tämä poika lopetti saarnaamisen hetken kuluttua ja käveli ohitseni, otin toisen nappikuullokkeen pois korvastani ja sanoin hänelle "kannattais varmaan ottaa lääkkeet säännöllisemmin" se selitti siihen jotain sinisistä napeistaan, mä pistin vain kuullokkeet takaisin korvilleni ja sanoin varmaan suhteellisen suureen ääneen "Mä näen vaan kun sun suu liikkuu, en kuule mitään koska kuuntelen musiikkia" samalla tein pantomiimiesityksen sormillani ja annoin hänen lukea huuliltani sanat "pälä pälä pälä"

Muutama lähellä seisonut immeinen rupesi hymyilemään tälle heitolleni.

Ihme avohoitopotilaita taas liikenteessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus