Tervetuloa kuulovammat

  • suojelusprkl

Kuuntelin junassa kahta flikkaa, en tiedä minkä ikäisiä olivat mutta kovasti olivat hoikkia, blondattuja ja maalasivat huuliaan meikkivoiteella "nudeksi".

Toisella oli unohtunut iPod kotia ja toinen totesi siihen "miks et hakenut sitä, että kyllä mä ainakin haen sen aina vaikka myöhästyisinkin". Tämä toinen flikka istui ensin tämän toisen vastapäätä ja siirtyi siitä sitten sen viekkuun istumaan, että pääsi kuuntelemaan musiikkia toisella nappikuulokkeella.

Hyvin pian tästä tämä toinen sanoi, että voitko laittaa musiikin hiljemmalle, että häntä koskee korvaan ja että korva meni ihan lukkoon. Toinen totesi, ettei hän kuule mitään jos pistää hiljemmalle.

Teki niiiiiiiiin paljon mieli sanoa, jotta kai te tajuatte että voitte saada pysyviä kuulovaurioita tuollaisella musiikin kuuntelulla. Jotku eivät ilmeisesti sisäistä sitä, että kuuntelemalla nappikuulokkeilla monta tuntia päivässä musiikkia helvetin lujalla, saa aika pahaa jälkeä aikaiseksi korvissa.

Pitäisköhän alkaa opettelee viittomakieltä, se voisi olla aika lähellä tulevaisuuden kommunikointikieltä. Oliskohan kiva olla parikymppisenä jo puolikuuro sen takia, että on tykännyt kuunnella musiikkia nappikuulokkeilla lujalla kun se oli niin coolia.

Mä olin itse jossain vaiheessa huolissani omien korvieni tilanteesta, kun olen tehnyt paljon konserteissa töitä ja käynyt muutenkin keikoilla vapaa-ajallani, mutta oli se tuossa muutama vuosi sitten vielä ihan hyvä kun tuo testattiin ihan kuulovempaimella.

2 kommenttia

suojelusprkl

30.12.2008 09:29

Mä pyrin pitää aina, varsinkin Areenalla ollessani, kuulosuojaimia. Keikoille niitä ei aina muista ottaa:( Ja varsinkaan kännissä käytettyä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus