Testin, testin 1,2.3..

  • suojelusprkl

Olin reippaana tyttönä kovasti lähdössä fillaroimaan aamulla töihin. Ideana ihan toteutumiskelpoinen ja rutiininomainen toimenpide mulla tuollein arkiaamuisin. Ongelmaksi muodostui vain se, että fillarini eturengas oli puhjennut perjantaina enkä muistanut tätä kuin vasta fillarin lukkoa avatessani.

Hetken aikaa mietin, jotta mitä teen, että lähdenkö käppäilee töihin - totesin aikataulun olevan sen verran tiukka, että päätin tehdä laihialaisen korjaussarjan eturenkaalleni. Hain asunnoltani pumpun, täytin renkaan ja lähdin kruisaileen töihin. Hyvin toimi. Kait.

Enää pitääkin etsiä täältä jostain renkaita paikkaava fillariliike, että saa renkaan korjattua ennen torstaista lätkäpeliä. Ja hommata itselleni rengasrauta vihdoin ja viimein, että voisin ensi kerralla yrittää itse vaihtaa renkaan.

Muutoin kyllä on yllättävän pirteä olo, vaikka tulikin eilen pelattua 12tunnin työpäivän päätteeksi Guitar Heron bändipeliä puoleen yhteentoista, kun sain kerrankin peliseuraa. Yksinään tuota peliä, kuten normaaliakin Guitar Heroa, on typerä pelailla.

Tämä viikko on onneksi rauhallisempi halliharrastuksen tiimoilta, vain torstaina ja lauantaina on lätkäpelit. Ensi viikon viikonloppu meneekin taas hommissa ja sit alkaa hiljalleen helpottaa loppuvuotta kohden...

2 kommenttia

suojelusprkl

20.10.2008 09:21

Mutta kun mä haluan sut pihis!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus