Toisen omaisuuden rikkominen/pölliminen

  • suojelusprkl

Tuli käytyä eilen keskustassa ja huomasin jälleen kerran, että jonkun onnettoman tapauksen fillari oli nyysitty siten, että siitä oli jätetty pelkkä eturengas kiinni lukon kanssa pyörätelineeseen.
Tuo on aika yleinen näky nykyään, heti sen jälkeen että jotku on muuten vain hajottanut huvikseen jonkun fillarin tai yleistä omaisuutta - esim bussikatoksen laseja/autoja yms.

Varastamisen jotenkin vielä "ymmärrän", että pöllitään pyörästä esim penkki tai muuten koko runko paitsi eturengas, jos se on lukolla kiinni jossain, mutta tuota en pysty sulattamaan että rikotaan vain rikkomisen ilosta muiden omaisuutta.

Mistä tuollainen johtuu? Onko se puhtaasti kateutta, vai onko taustalla jotain korvienväliongelmia? Miksi joillekin ihmisille tulee tarve hajottaa toisten omaisuutta ja suurimmalle osalle ei?

Sen sijaan, että tehdään tutkimuksia siitä että ylipainon riskiä kasvattaa epäterveelliset elämäntavat ja telkkarin edessä istuminen, voitaisiin tehdä tutkimusta näistä ihmisistä jotka tuntevat tarvetta hajottaa muiden omaisuutta. Voi kyllä olla hankala saada tällaiseen tutkimukseen tutkittavia, kukapa nyt haluaisi jäädä tuollaisesta tihutyöstä kiinni edes. Mutta mielenkiinnosta olisi kiva tietää mistä tuollainen johtuu, koska mun ajatusmaailmaan tuollainen touhu ei oikein uppoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus