Toisten syyllistäminen omista mokista

  • suojelusprkl

Mua ärsyttää ihmiset, jotka eivät suostu myöntämään omia virheitään vaan mieluummin syyttävät muita.

Hyviä esimerkkejä on ihmiset, jotka jättävät soittopyyntöjä ja kun eivät vastaa itse puhelimeensa kun soittopyyntöön vastataan ja soitellaan annettuun numeroon, on vika aina siinä jolle on jätetty soittopyyntö jos itse ei vastaa puhelimeensa. Harvoin tällaisille tapauksille tulee mieleenkään se, että ehkä he itse eivät ole vastanneet puhelimeensa silloin kun heitä on tavoiteltu.
Palaute on aina tyylillä "jätin soittopyynnön eikä kukaan ole soittanut takaisin!!" ja hyvä ettei tulla linjoja pitkin kuristamaan. Itse kun saattaisin soittaa takaisin ja sanoa, että jätin soittopyynnön mutta en ole ollut puhelimeni äärellä enkä tiedä onko minulle soitettu takaisin. Siis jos on niin, että en ole antanut kännykkänumeroani vaan lankanumeron. Kännykästä kun näkee heti, jos joku on yrittänyt tavoitella.

Samoin viikonloppuna kiehahti, kun asiakasta pyydettiin menee vaihtamaan lippu erilaiseen härpäkkeeseen niin hän alkoi valittamaan "no siitä ei ollu mainittu mitään missään!!" Sanoin hänelle, että lippujen mukana tuli erikseen kirje jossa teitä ohjeistettiin toimimaan tietyllä tavalla. Vastaus oli vain "no en minä kaikkea jaksa lukea!" Mä en kehtaisi heittää noin edes, vaan toteisin naureskellen omaa puusilmäyttä ja menisin itseeni.

Mikä siinä on niin vaikeeta myöntää omat virheet? Ei tulisi koskaan mieleenikään alkaa syyttelee omista virheistä muita.
Mun(ja varmasti asiakaspalvelijankin) mielestä on paljon mukavampi naureskellen todeta, että olen hieman puusilmä, jos en jotain tajua ja sitä kysyn joltain asiakaspalvelijalta, kuin lähteä riehumaan että asiat on hoidettu huonosti. Jos ei sitten ole kyse siitä, että en ole ollut puusilmä vaan asiat on oikeasti hoidettu huonosti. Ei sitä turhasta viitsi syitä niskoilleen ottaa kaikista asioista.

Voi kun saisi joskus luvan kanssa vedellä tuollaisia tapauksia pitkin poskia avokkaalla <3

3 kommenttia

veepeetee

4.8.2008 12:09

Ihmiset ovat totaalisia puusilmiä.

Meillä ainakin asiakaskunta on muuttunut viimeisen vuoden aikana röyhkeämmiksi ja aggressiivisemmiksi, ja nuo ominaisuudet kun sekoittaa alhaisen älykkyysosamäärän kanssa (siis asiakkaiden) niin kyllä siinä oikeasti välillä tulee miettineeksi että tietää sen ja sen kotiosoitteen...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

4.8.2008 12:38

Ei puusilmänä oleminen ole pahasta, niin pitkään kun ITSE tiedostaa tuon puutteelisuuteensa. Siinä vaiheessa se alkaa vituttaa, kun syytetään muita siitä että itse on vähän typerä ja sokea.
Mä mieluiten piristän jonkun toisen päivää myöntämällä oman sokeuteni, kuin alan vetää "olen asiakas, olen aina oikeassa"-linjaa. Tuo touhu on yhtä typerää, kuin alle 15-vuotiaiden vetoaminen siihen, ettei heitä voi rankaista heidän nuoren iän takia.

Eiköhän tuo asiakaskunnan muuttuminen ole muuallakin havaittavissa. Erästä työkaveriani oli räkästy päin naamaa + alettu potkimaan ja hakkaamaan häntä jostain sellaisesta asiasta, josta ei normaali ihminen vedä kilareita. Ja tämä työkaverini on vielä tosi pienikokoinen nainen. Pituutta ehkä 150 ja painoa varmasti reippaasti alle 40kg. Onpa kiva alkaa mätkii tuollaista tapausta <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus