Tunti turpaan, joskus kuusi.

  • suojelusprkl

On mulla outoja kavereita. Piti mennä katsomaan tänään yhtä kaveria kun sitä hakattiin melkein kuus tuntia. Kauheeta katseltavaa, veri lensi ja kudosnesteet valuivat ja sit vielä kaikenlisäksi mutkin tullaan hakkaamaan, tosin vasta toukokuussa ja vain puolisen tuntia.

Sitten onkin elämäni ensimmäinen ja viimeinen tatuointi niskassa. Ehkä. Kyllähän tässä voi vielä harkita asiaa, mutta eiköhän tuo tule hommattua nyt kuitennii. Pitää vain nyt tarkkaan suunnitella jotta minkä kokoisen tuosta psi-merkistä teen.

Hakkaamisen jälkeen mentiin Foorumin Chico`ssiin murkinoimaan. Istuttiin pöytään ja ihmeteltiin tovi, kun yksikään tarjoilija ei tullut kyselee, että mitä me syödään. Onneksi tajuttiin lopulta käydä kysymässä kassalta että voitaisiin tilata ja he ilmoittivat, että tilaus tehdään kassalle ja samalla maksetaan ruoka. Oltaisiin siis aika pitkään saatu odotella palvelua, jos ei oltaisi hokattu käydä utelee asiaa. (Muissa Chicos´s ravintoloissa, joissa itse olen käynnyt, on ollut käytäntönä että ensin tilaus, sit ruoka ja sit vasta maksu)

Ei jaksanut syödä koko annosta edes, joten piti jättää loput lautaselle, kauheeta ruuan haaskausta ja elämäni ensimmäinen kerta, kun en yksinkertaisesti vain jaksanut syödä ruokaa loppuun. Johtui luultavasti siitä, että söin päivällä töissä pekoni-kana-feta-jalapeno pitsan x)

Kotia päästyäni, kotiovella odottikin jo sitten mulle tullut seksikaupan katalogi, hirveen kivaa että mulle lähetellään paksuja seksikauppakuvastojakin jo ihan kotia, ihan kuin mä olisin tilaillut jotenkin hirveästi jotain juttuja. *Viheltelee viattomana*

Edit. ei helvetti että on ihania korsetteja taas tullut..pitikin avata tuo kuvasto!!

2 kommenttia

suojelusprkl

19.3.2008 21:00

Heheee emme siis olleet ainoita x)

Onneksi ei tullut huudeltua mitään typerää tuolla turhautuneena. Tosiaan tottunut siihen, että tarjoilija tulee ottaa tilauksen pöydästä ensin ja vasta lopuksi tuodaan lasku.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus