tv-luparahat kansalaisilta keinoilla millä hyvänsä

  • suojelusprkl

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712156989059_uu.shtml
Tämä alkaa olemaan jo naurettavuuden huippu, että aletaan pistämään asioita siihen uomaan, että kansalaisten pitäisi hommata tulevaisuudessa UUSI digiboksi, että pääsee katsomaan telkkaria, vaikka ei YLE:n kanavia katselisikaan, koska suurimmalla osalla ei ole korttipaikkaa nykyisessä digiboksissa, jonka tuo tulevaisuuden järjestely vaatisi.

Jos tuollainen natsimeininki tulee käyttöön, pitäisi se ottaa käyttöön vain heillä, jotka haluavat katsoa YLE:n kanavia, heitä ei pitäisi rangaista, jotka katsovat vain MTV3:sta, Nelosta ja Subia, yms "mainoskanavia". On ihan helvetin tyhmää joutua maksamaan sellaisesta, josta ei hyödy mitään. Ihan sama, kuin pakotettaisiin maksamaan autoveroa, vaikka ei omista edes autoa. Kai ne kohta lähtee vaatimaan kaikkia tietokoneen omistajiakin maksamaan tv-luvan, koska tietokoneellakin pystyy katsomaan tv-ohjelmia.

Onneksi ei tarvitse ihan heti hommata edes digiboksia, koska en juurikaan katso töllöä, jos jotain haluan katsoa voin sen etsiä netistä. Jos tuo menee tuollaiseksi pelleilyksi, niin ei tarvitse tulevaisuudessakaan hommata digiboksia.

Pitäkää perkele tunkkinne!

4 kommenttia

Anonyymi

15.12.2007 17:21

Kuten olen aikaisemminkin todennut, olisi tuo maksukortti-tv-lupa pitänyt toteuttaa jo siirryttäessä digiaikaan. Nyt on hiukan myöhäistä, vaikka idea onkin mainio. Toisaalta lupaus, että katsojille ei koituisi kustannuksia boxin vaihdosta maksukorttipaikkaiseen kuulostaa hyvältä, mutta maailmassahan ei ole tunnetusti mitään ilmaista. Tv-luvan korotuksella sekin hoidettaisiin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

15.12.2007 23:42

Itseasiassa kännykän ja tietokoneen omistajia aiotaan ehkä rankaista massamuistin oston yhteydessä tekijänoikeuksien rikkojien teoista, koska samainen tyhjissä kaseteissa ja CD-levyissä jo oleva teostomaksu tulee kännyköiden ja kovalevyjen hintoihin. Ihan sama vaikka kovalevylle tulisi vain maksettuja ohjelmistoja, omaa materiaalia (esim. valokuvia) ja maksettua musiikkia.

Btw, tietääkseni tietokone tarttee digisysteemin ottaakseen vastaan. Eikä niitä härpäkkeitä voi käyttää kuin antennitalouksissa, jollaisessa itse asustelen. Maksoin luultavasti viimeisen kerran kuun alussa tv-lupan seuraavaksi kolmeks kuukaudeks. Sen jälkeen digiboksi antennijohtoineen lentää kellarikomeroon, koska ei telkkarista niin laadukasta kamaa tule... TV-lupahan nousee nykyisestä vielä vuoteen 2010 jotain 20%.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

17.12.2007 21:14

Siis tuostahan oli puhetta jo aikoja sitten, mutta näköjään odottivat siihen, että koko Suomi osti ensin vääränlaisen digisovittimen...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus