Työnarkomaani

  • suojelusprkl

Alan olemaan pikkuhiljaan varma siitä asiasta, että olen työnarkomaani.

Neljän viikon kesälomasta olin ehkä noin viikon rehellisellä lomalla, muutoin olen tehnyt jv-hommia kesälomallani. Päivätyöt on normaalisti arkisin klo 8-16 ja siitä aika usein suuntaan vielä jv-hommiin tyyliin klo 16:45-21, usein menee vielä myöhempään. Myös viikonloput paiskin töitä-usein.

Tällä viikolla olen ke-pe "kesälomalla" ja silti olen to-su illat töissä. Alunperin mulla piti olla viikonloppu vapaana, mutta sitten ilmeni että Linnanmäelle tarvitaan lisätyövoimaa, joten menin ottamaan sinne vuorot.

Viime kesänä otin yleisurheilun mm-kisojen takia kaksi viikkoa kesälomaa, että pääsin sinne töihin x)

En vain kestä ajatusta, että pitäisi lomailla viikko tekemättä yhtään mitään. Oikeastaan ei nuo jv-hommat mene edes työstä, koska se on sellaista hengailua vain. Päivätöistä voisin luopua täysin, jos pärjäisi taloudelliseti pelkillä jv-hommilla. Tosin, jv-hommia en tee taloudellisista syistä, vaan sen vuoksi kun nuo jv-hommat kun menee hievoisena terapiana, kun kerran joutuu olemaan päivätöissä:)

Kirjoitettaessa soi Mä joka päivä töitä teen...hoil

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus