Uni

  • suojelusprkl

Näin jotain ihan hassua unta, en enää muista siitä kuin sen että juttelin mun lapsuudenaikaisen kaverin ja sen äitin kanssa jostain kassin sisällöstä, joka liittyi mun lapsuuteen ja sain unessa aha-elämyksen. Tajusin unessa, että olen joutunut pitämään kovaa kuorta ylläni sen takia, koska ilman sitä kovaa kuorta en olisi pärjännyt lapsena kun kaverini vaihtoi koulua. Kaverini selitti myös omia tuntojaan kouluajoista ja olin unessa tosi helpottunut, kun vihdoinkin sain muistaa hänen silmin tapahtuneet asiat.
Ihme uni kyllä.

Eilen sain uuden sohvan. Noutoreissu meni vaan niin päin persettä kuin vaan pysty menemään. Kolarointiin kaverin kanssa autoa, pikkuveli meinasi menettää korttinsa ja kaverini luuli kadottaneen lompakkonsa - joka onneksi löytyi lopulta hänen kotoaan. Sohva sentään saatiin ehjän mun luokse. Enää pitäisi raivata parveke, niin saisin vietyä vanhan sohvan sinne jollain muovilla vuorattuna.

Saas nähdä koska Peto päättää syödä tuonkin sohvan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus