Unohdetaan kaikki

  • suojelusprkl

Kävin eilen kaupassa ja tyrkkäsin mun pankkikortin laukun etutaskuun.

Menin kotia ja tein ruokaa, ruoka oli tarkoitus ottaa tänään töihin evääksi.

Aamulla heräsin hyvissä ajoin. Söin aamupalan, join, tappelin tukan kanssa, puin ja meikkasin. Muistin viime tinkaan pakata jv-työpaidan mukaani. Lähdin töihin.

Töissä muistan siinä vaiheessa, kun otan avainkorttia laukustani, että perkule mun eväät jäi. Noh, ei muuta kuin viereiseen leipomoon hakemaan syötävää. Menen kassalle kanafetawrapin kanssa ja muistan siinä vaiheessa, kun mun vuoro tulee, että viddu mulla on pankkikortti laukussa joka on toimistolla. Sanon kassalle, että tulen kohta takaisin.

Haen pankkikortin ja juoksen takaisin leipomoon ja maksan ostokseni.

Vielä kun muistaisin mennä hallille illaksi, vaikuttaa siltä että unohdan vielä senkin:)

Kaiken ihmeellisen sälän mä sitten kyllä muistan. Kuten esimerksiksi jos joku sanoo jonkun osoitteen Helsingistä/Vantaalta niin mä muistan aika suurella todennäköisyydellä isännöitsijätoimiston nimen, joka kyseistä kohdetta isännöi :D

Esim eilen työkamu sanoi jonkun osoitteen ja mä heitin, niin se on varmaan se KH:n isännöimä kohde ja se oli että joo, mistä helvetistä sä sen tiesit x) Ja äsken kävi taas samoin. Miksi ihminen ei voi muistaa niitä tärkeitä tietoja, mutta kaikki tuollaiset "turhat" tiedot kyllä iskostuu takaraivoon:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus