Vahingoniloa

  • suojelusprkl

Peto ei selkeästikään ole vielä tottunut laminaattilattiaan. Rassukka suditti äsken viisi minuuttia olohuoneen lattialla häntä paksuna ja hirveä mouruaminen päällä. Ja mä vaan repeilin sille. Oon mäkin reilu tyyppi. Raukalla ei toimi jarrut ja mä vaan katson vierestä kippurassa nauraen ja pähkäilen, minne helvettiin oon laittanut kameran että siitä saisi videokuvaa otettua.

Valitettavasti en löytänyt kameraani, joten joudutte tyytymään omiin mielikuviinne laminaatilla sutivasta ja mouruavasta kissasta.

3 kommenttia

suojelusprkl

30.8.2007 19:21

Mulla ei ole muualla mattoja, kuin eteisessä, joten voi olla Pedolla hieman outoa, kun ei ole mattoja joiden kanssa painia. Ja kun yrittää painia hiusnauhan kanssa, joka on laminaatti lattialla - joutuu rontti toteamaan, että nyt ei muuten ole pitoa ja sitten vedellään päin seiniä sekä huonekaluja.
Nyt se möksää makuuhuoneessa. Meni makaamaan tyynykasan päälle ja kuvittelee varmaan taas olevansa kuningatar ja että mä olen sen alamainen. Se katselee mua tosi halveksien nenän varttaan pitkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

31.8.2007 06:56

Otan heti videokuvaa Pedosta, kun löydän toisen kamerani jolla voi moista ottaa. Eiköhän toi rontti ole aika helposti yllytettävissä sutimaan laminaatille x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus